Оля Полякова розповіла про кризу у відносинах з чоловіком після 13 років шлюбу

Популярна українська співачка Оля Полякова завжди гранично відверта зі своїми шанувальниками. Ось і в новому інтерв’ю вона розкрила кілька особистих секретів. Зокрема, зірка розповіла, як їй з чоловіком вдається переживати сімейні кризи ось уже 13 років.

Поки всі обговорюють плани Полякової на третю дитину і той факт, що старша дочка росте її копією, з’явилися інші новини від епатажної співачки.

Так, Оля Полякова з’явилася на новорічній обкладинці журналу “Единственная”. У відвертому інтерв’ю співачка, випустивши нещодавно кліп “Колишній” , розкрила всю “кухню” шлюбного життя, рецепт боротьби з сімейними кризами і поділилася відповіддю на одвічне питання “як уберегти чоловіка-мільйонера від зрад на курортному відпочинку”. Як виявилося, у Олі Полякової вельми незвичайний спосіб підтримки вогню в стосунках.

“У будь-якої пари трапляються кризи. Але це правило – не для сім’ї Полякових. За 13-ть років сімейного життя зіркове подружжя вивело свою аксіому щастя: все прощається і терпиться з обох сторін і, якщо не так, то ніяк. Нам ніколи переживати кризи: мене часто не буває вдома. Тому наші зустрічі – це вже щастя! Мені дуже пощастило в цьому відношенні з чоловіком. Будь-який інший на його місці цього б не витримав. Тому що ти не бачиш кохану людину поруч. ЇЇ просто немає! Він з’являється, як ясне сонечко, і знову зникає. У мене буває так, що я тиждень живу в аеропорту Бориспіль. Там можна взяти кімнату, щоб дочекатися наступного рейсу. Потім я вилітаю в інше місто, ночую і вранці повертаюся до Борисполя, знову чекаю свій рейс … І так – тиждень. Тому я дзвоню Вадику і кажу: “Будь ласка, візьми дітей, у мене є півтори години, привези їх.”

Правда, ексцентрично? І значить це працює, раз 13 років пара вже разом. Не секрет, що Оля Полякова часто виїжджає на відпочинок одна, при цьому чоловік спокійно її відпускає без ревних докорів. Як виявилося, у співачки і тут є свої хитрощі.

“Я ж талановита жінка, з чоловіка-мільйонера швидко зробила просто хорошу людину. Тому тепер він не багатий, і я не боюся … Я його спеціально розорила, щоб спокійно відпускати з дітьми на море.”

Ось такою відвертою була Оля Полякова в інтерв’ю. А ми нагадаємо, що артистка знялася в пікантному фільмі “Свінгери”.

У Мережу потрапили кадри еротичного фільму, де знялися Оля Полякова і Даша Астаф’єва.

Джерело

Поділись


Новини партнерів