Ріанна спровокувала чутки про заручини з мільярдером Хассаном Джамілем

Схоже, що роман співачки Ріанни і мільярдера з Саудівської Аравії Хассана Джаміля набирає обертів. В крайньому випадку, так вважають західні ЗМІ, посилаючись на слова представників пари, а на знімках папапацці зафіксували недавні виходи Рі з кільцем на безіменному пальці лівої руки.

Спочатку Ріанна продемонструвала обручку з масивним каменем в місті Сент-Майкл, Барбадос, під час церемонії перейменування вулиці Уестбері Нью-Роуд, де вона проживала до 16 років, в вулицю Ріанна-Драйв. Згодом особливу прикрасу співачки папараці сфотографували під час її прогулянки по Нью-Йорку. Від будь-яких коментарів з цього приводу Ріанна відмовилася, але приховувати кільце від фотографів також не стала.

Відзначимо, що Чутки про роман Ріанни і Хассана Джаміля з’явилися влітку нинішнього року: тоді світ облетіли фотографії співачки і її коханого під час поцілунків і обіймів на Ібіці. Пізніше пара була помічена на вечері в ресторані STRIP by Strega, який знаходиться в готелі Boston Park Plaza, а ще пізніше з’явилися повідомлення про те, що в світлі розвитку своїх відносин з мільярдером співачка покинула орендований пентхаус на Манхеттені.

Поділись


Новини партнерів