Анджеліна Джолі виступила з емоційною промовою на захист жінок

LOS ANGELES, CA - DECEMBER 06: Angelina Jolie speaks onstage at The Hollywood Reporter's 2017 Women In Entertainment Breakfast at Milk Studios on December 6, 2017 in Los Angeles, California. (Photo by Jesse Grant/Getty Images)

Вчора в Лос-Анджелесі відбувся сніданок від журналу Hollywood Reporter, присвячений жінкам, чиї досягнення в індустрії кіно не залишилися непоміченими. Мабуть, найбільш яскравою і незабутньою подією заходу став виступ Анджеліни Джолі, яка зі сцени виголосила дуже сильну і проникливу промову. Колишня дружина Бреда Пітта торкнулася важливої теми гендерної рівності та прав жінок на свободу самовираження:

“Ми повинні боротися за наші права і не боятися говорити правду”,
– сказала актриса.

Джолі розповіла і про те, що в кіноіндустрії проблема нерівноправності статей теж вельми широко поширена, натякнувши на те, що гонорари актрис набагато менші, ніж у їхніх колег-чоловіків.

“Ми всі прекрасно знаємо, що в нашій сфері діяльності так не вистачає рівності, і нам так багато треба змінити”,

– заявила вона.

Крім того, актриса закликала не боятися в роботі над фільмом показувати правду такою, якою ти сам її бачиш:

“Ми не повинні ховати голову в пісок. Чи не повинні боятися і думати про те, що через фільми, які ми робимо, ми можемо потрапити до в’язниці. Ми маємо право вільно мислити, говорити і висловлювати свої ідеї на рівних з усіма умовах”,

– сказала вона.

Варто зазначити, що Анджеліна Джолі належить до тих знаменитостей, хто регулярно в своїх промовах зачіпає найактуальніші теми: недавно актриса виступила проти сексуального насильства в рамках міністерської конференції ООН. Джолі по праву вважають одним з найяскравіших борців за права і рівноправність. Жінки в усьому світі захоплюються її громадською діяльністю і багато в чому беруть з неї приклад.

Поділись


Новини партнерів