Єва Лонгорія вийшла в світ у відвертому вбранні і з яскравим макіяжем

У Вашингтоні пройшла премія Kennedy Center Honors, в рамках якої нагороджують американських діячів культури і мистецтва. Зазвичай на заході присутній президент США, проте Дональд Трамп на вечорі не з’явився. За 40 років існування премії це четвертий раз, коли таку значиму нагороду вручають без участі глави держави.

А ось зіркові гості подію не пропустили. Єва Лонгорія приїхала підтримати подругу Глорію Естефан. Американській співачці кубинського походження в цей день вручали нагороду Центру Кеннеді.

Останнім часом Лонгорія вибирала досить закриті сукні та костюми, проте цього разу вирішила продемонструвати фігуру.

42-річна Єва вийшла на червону килимову доріжку в приталеній чорній сукні Balmain, яка підкреслила і візуально зменшила стегна зірки. Глибоке декольте не тільки зробило акцент на грудях знаменитості, а й «витягнуло» її фігуру.

Доповнити ефект «стрункості» допоміг яскравий макіяж. Візажисти явно постаралися з контурингом, а яскраво-червона помада привернула додаткову увагу до мейкапу.

Читайте також: Кеті Холмс завітала на відкриття магазину свого коханого Джеймі Фокса

Треба зауважити, що стиліст Лонгорії постарався на славу, тому що всього за пару днів до цього на іншому вечорі, присвяченому премії, Єва виглядала зовсім інакше.

Поділись


Новини партнерів