66-річна мати Наомі Кемпбелл викликала фурор на червоній доріжці модної премії

Наомі Кемпбелл звикла отримувати максимум уваги, з’являючись на червоній доріжці, але вчора – під час церемонії вручення премії The Fashion Awards 2017 Лондоні – їй довелося за неї поборотися. Причому, з власною матір’ю.

Валері Моріс 66 років, і, дивлячись на неї, відпадає питання, звідки 47-річна Наомі черпає свою невичерпну красу і молодість. На порозі Альберт-холу, де щорічно проходить церемонія, мати і дочка з’явилися в чорних сукнях в підлогу, продемонструвавши не тільки свою вражаючу зовнішню схожість, але і відмінний смак.

Колись Валері сама мріяла про світову славу. Вона працювала танцівницею, коли на світ з’явилася Наомі. Валері тоді було 19 і вона залишила дочку на піклування родичам, відправившись будувати кар’єру. В емоційному інтерв’ю в студії телешоу Опри Уїнфрі Наомі розповідала, що відсутність в її житті матері позначилося на її характері – їй довелося вчитися виживати і відстоювати себе. Тоді ж Наомі зізналася, що не звинувачує і повністю її розуміє матір, за те що залишила її в дитинстві.

Поділись


Новини партнерів