Пінк зізналася, що схвалює бажання своєї 6-річної доньки Віллоу одружитися з жінкою

Останнім часом Пінк не скупиться на інтерв’ю відвертого формату, зачіпаючи теми, які викликають шквал обговорень громадськості. Одне з недавніх стосувалося її інтимного життя з чоловіком Кері Хартом (співачка розповіла, як вони з чоловіком домовилися утримуватися рік від сексу). Тепер Пінк вирішила розповісти про те, як вона виховує свою дочку, грунтуючись на гендерно-нейтральних принципах.

В інтерв’ю The Sunday People Пінк зізналася, що виховує дочку Віллоу гендерно-нейтральною, надаючи їй право визначитися в цьому питанні самій.

“У нас сім’я без стереотипів. Минулого тижня Віллоу сказала мені, що збирається одружитися на африканської жінці. І я відповіла: “О’кей, навчиш мене готувати африканську їжу?” – “Звичайно, мама, і ми будемо жити з тобою, поки наш будинок не буде добудований”.

Пінк розповіла про те, що в дитячому садку, куди ходить її дочка, немає табличок, що вказують на те, що туалет жіночий або чоловічий. На вході висить напис: “Гендерно-нейтрально – для всіх”. “Це прогрес!” – написала Пінк, виклавши фото таблички в соціальні мережі.

Пінк виховує дочку таким чином, щоб у неї не тільки не було проблем із самовизначенням, а й з самооцінкою.

“Одного разу я підвозила дочку в школу, як раптом вона сказала, що вважає себе самої негарною дівчинкою в світі: “Мама, я схожа на хлопчика з довгим волоссям!”. Я запитала у неї, на кого я, на її думку, схожа. “Ти дуже красива!”. Я відповіла: “Спасибі, але мене часто порівнюють з чоловіком і критикують. Коли люди сміються над моєю зачіскою, хіба я починаю відрощувати волосся?” – “Ні, мамо”. – “Хіба я намагаюся якось змінити свою фігуру?” – “Ні, мамо”. – “А я збираю повні стадіони по всьому світу?” – “Так, мамо!”. Дівчинка моя, ти прекрасно,

– розповіла Пінк зі сцени під час недавнього виступу на премії MTV Video Music Awards, де знаходилася Віллоу, одягнена, як і мама з татом, в чоловічий костюм.

Поділись


Новини партнерів