Міла Куніс і Ештон Катчер на церемонії вручення “наукового Оскара”

Сьогодні вночі в Дослідницькому центрі Еймса (NASA Ames Research Center) в Маунтін-В’ю, розташованому в світовому центрі високих технологій – Кремнієвій долині, пройшла церемонія вручення нагород Breakthrough Prize Ceremony, яку також називають “науковим Оскаром”. Головними зірками заходу стали не тільки ті вчені, чиї досягнення були високо відзначені, але і Міла Куніс з Ештоном Катчером. Це перша за довгий час поява пари в світі – останній раз актори виходили разом в травні 2016-го.

На церемонії Міла і Ештон вручали нагороду Кіму Несвіту, вченому з Оксфордського університету, за проведені дослідження і досягнення в області серйозних захворювань, в тому числі раку. Ведучим церемонії виступив Пірс Морган, а спеціальним музичним гостем став Wiz Khalifa.

Нагадаємо, Міла Куніс і Ештон Катчер почали зустрічатися в 2012 році. 1 жовтня 2014 року у пари народилася дочка Уайатт Ізабель. У березні 2015-го Міла розповіла, що офіційно вийшла заміж за Ештона. А 30 листопада 2016 го у пари народився син Димитрій Портвуд Катчер. 

Поділись


Новини партнерів