20 способів зробити чоловікові приємне

Експерти стверджують, що чим довше ви одружені, тим більше зусиль потрібно докладати, щоб зберегти шлюб. Прийнявши це до уваги, я склала список з 20 простих речей, які може зробити жінка, щоб порадувати свого чоловіка.

Через кілька років сімейного життя, частіше згадуйте, чому ви вийшли заміж за цього чоловіка, замість того, щоб шкодувати, що краще б не виходила. Згадайте ті почуття, які ви відчували до нього, поки все не стало занадто складно, коли ви стали виховувати дітей, міняти роботу, а також дитячі підгузки, виконувати багато домашньої роботи, ділити обов’язки і отримувати більше різних рахунків для оплати, ніж грошей.

Якщо ви дійсно любите свого чоловіка, спробуйте не помічати і не вказувати йому на його недоліки і ви побачите, як все зміниться. Його зморшки і сивина стануть вам навіть подобатися.

Під час спілкування, постарайтеся обмежити свій потік слів. Дайте вашому чоловікові можливість висловити свою думку. Більше слухайте, менше говоріть.

Якщо ви думаєте, що так добре знаєте свого чоловіка, що можете закінчити за нього пропозицію … Не треба!

Нехай побачення, як раніше, стануть для вас пріоритетом. Запрошуйте один одного на побачення по черзі. Не дозволяйте, щоб вашим зустрічам завадили якісь інші справи.

Позалицятися до свого чоловіка! Коли ви робите щось для улюбленого чоловіка, любов стає глибше, а ви стаєте щасливішими!

Не соромтеся бути вдячною. Якщо ваш чоловік докладає зусиль, щоб зробити вам приємне, покажіть, що ви йому дуже за це вдячні. Це чудове почуття, коли ти розумієш, що про тебе весь день будуть думати з теплотою. І як приємно знати, що твої вчинки і дії оцінили по достоїнству.

Багато посміхайтеся. Почуття гумору в шлюбі ще нікому не завадило.

Не згадуйте минулі помилки. Навчіться прощати, забувати і продовжувати жити.

Займіться тим же хобі, що і ваш чоловік. А наступного разу, нехай він спробує зайнятися тим, чим захоплюєтеся ви.

Проявіть характер, якщо потрібно, але ніколи не починайте сварку. Моя бабуся любила повторювати: «Хто першим помітив запах, той перший і зіпсував повітря». Ну, ви розумієте. Не звертайте увагу на дрібниці, починайте сварку, якщо на те є серйозні причини.

Вам би сподобалося, якби все, що ви робите, говорите, як виглядаєте ретельно розглядали під лупою? Забудьте про його жирну шкіру, про волосся в носі і неохайні брови. Він швидше погодитися, щоб ви зайнялися його зовнішністю, якщо ви не будете постійно його за це «пиляти».

Не забувайте про правило трьох пальців. Якщо ви постійно тицяє в нього пальцем, то три пальці будуть тикати вас у відповідь. Тобто, у вас так само багато, якщо не більше, недоліків, що і у вашого чоловіка. Розберіть спочатку свій бардак, перш ніж вказувати на його.

Навчіться говорити «пробач» і не ведіть рахунок, хто сказав це слово більше.

Обговорюючи проблеми, йдіть на поступки. Щасливий шлюб – це завжди компроміс. Віддавайте більше, ніж ви берете.

Беріть ініціативу на себе. Не чекайте, коли ваш чоловік скаже «я люблю тебе» і не вважайте, хто частіше говорить ці слова.

Ласкаве слово охолоджує гнів. Чим голосніше слова, тим гірша ситуація. Говоріть м’яко і спокійно, особливо, коли ви обидва злі.

Не потрібно показувати чоловікові, що ви все знаєте. Тільки уявіть, як буде радий ваш чоловік навчити вас чогось. Дозволяйте йому це час від часу.

Завжди цілуйте чоловіка перед сном, вранці і коли ви розлучаєтеся. Ніколи не знаєш, коли цей поцілунок може виявитися останнім.

Будьте найвірнішим і найближчим шанувальником вашого чоловіка.

Джерело

Поділись


Новини партнерів