10 речей, що вбивають жіночу енергію

Жінка може бути по-справжньому щаслива лише тоді, коли вона реалізує себе, насамперед, як жінка. Лише потім вона може реалізуватися як мати, як член соціуму і як професіонал на роботі. Головне в жінці, що робить її сильною і привабливою — це її енергія. Але є 10 речей, які її вбивають. Не дозволяйте вбити свою жіночність і енергію, тому що від неї залежить ваше щастя.

Що вбиває жіночу силу та енергію

Надлишок спілкування у зовнішньому світі.

Жінка повинна спілкуватися тільки з тими, хто її любить. Вона не повинна виходити зі своєї зони комфорту. Чоловік же повинен спілкуватися з тими, хто його не любить, так він розвивається, долає труднощі. Одна з найголовніших помилок жінки — займатися тим, що їй не подобається. Це позбавляє її великої кількості енергії.

Відсутність догляду за тілом та фізичних навантажень.

реклама

Жінка підвищує свою енергетику тоді, коли дбає про своє здоров’я та красу. Недоглянута і хвора жінка слабка як фізично, так і енергетично.

Відсутність емоцій.

Багато жінок вважають, що потрібно показувати тільки позитивні емоції, думати позитивно, завжди посміхатися і сміятися. Проте негативні емоції, сльози та істерики жінка повинна теж показувати, тільки не всім підряд, а тим, кому вона довіряє, своїй близькій людині. Поруч завжди має бути людина, з якою жінка може проявляти будь-які емоції. Емоційна замкненість позбавляє жіночої енергії.

Відсутність хобі.

Жінка отримує просто величезну кількість енергії і позитивних емоції від того, що їй подобається робити. У неї обов’язково повинно бути хобі, і це хобі повинен підтримувати її чоловік. Жінка повинна реалізувати себе в тому, що їй по душі, будь це танці або в’язання.

Відсутність творчості.

Якщо жінка нічого не творить, то її енергія застоюється. Все, що жінка робить руками — це творчість, будь то прибирання, готування, клумби чи створення інтер’єру. Створюючи щось прекрасне, жінка сама стає прекрасною. Якщо жінка у вільний час буде весь день лежати і нічого не робити, то незабаром вона деградує і втратить всю свою енергію.

Бажання керувати.

Жінка повинна надихати, а не вирішувати проблеми. Керувати — це не її природна сутність.

Чоловічі обов’язки.

Коли жінка виконує чоловічу роботу, вона втрачає жіночність. Спочатку жінка, яка виконує чоловічу роботу, може здаватися для когось сексуальною, незвичайною і привабливою, але з часом у неї між ніг «виростають» первинні чоловічі статеві органи.

Суперництво.

Жіноча енергія руйнується при наявності суперництва або конкуренції з іншою жінкою. У жінки не повинно бути прагнення боротися за щось, доводити, що вона краща, красивіша чи розумніша. Вона з самого початку краща.

Відсутність подруг.

Жінці потрібне спілкування з іншими жінками, це ще одне сильне джерело енергії.

Відсутність особистого часу.

У жінки має бути час на себе, на свої особисті справи.

Бережіть свою жіночу енергію і поповнюйте їїНе намагайтеся втекти від тогощо закладене у вас природою.

Джерело

Поділись


Новини партнерів