Колір зубів, форма і розташування в зубному ряду мають важливе значення для формування загального враження від зовнішності людини.

Косметична стоматологія покликана вирішувати естетичні завдання, відновлювати природний блиск і білий колір зубної емалі, усувати невеликі дефекти передніх зубів.

У клініці естетичної стоматології «Familia» застосовуються передові методики реставрації та професійні гігієнічні процедури.

Основні напрямки естетичної стоматології:

  • Лазерне відбілювання зубів
  • Мікропротезування
  • Естетична реставрація вкладками і вінірами, коронками на основі діоксиду цирконію
  • Професійна гігієна.

У цій статті ми детальніше поговоримо про найпопулярнішу сьогодні процедуру відбілювання зубів.

Лазерне відбілювання зубів

Сьогодні, як ніколи актуальною і популярною стає білосніжна посмішка. Вона ототожнюється з успіхом і здоров’ям, дозволяє нам спілкуватися з цікавими людьми без збентеження.

Слід розуміти, що емаль практично ніколи не буває білою, більш природним є вершковий відтінок.

Але ще й зовнішні впливи впливають на колір емалі: вживання напоїв і їжі з високим вмістом фарбувальних пігментів, куріння і деякі лікарські препарати, травматичне ушкодження і неякісно проведене раніше лікування (старі пломби), неправильна гігієна ротової порожнини.

Спроби позбутися від зубного нальоту і відбілити зуби за допомогою широко розрекламованих засобів домашньої гігієни рідко бувають успішними.

Тільки професійні процедури гігієни ротової порожнини і відбілювання допоможуть дійсно зробити посмішку світлішою без ризику пошкодження емалі і навколишніх тканин.

Сучасні клініки естетичної стоматології пропонують своїм пацієнтам найбільш сучасний і безпечний спосіб відбілювання емалі – лазерне відбілювання зубів. Лазерне відбілювання зубів є новітньою методикою в стоматології і володіє безперечними перевагами.

Лазерне відбілювання зубів полягає в нанесенні спеціального гелю на зуби, який під впливом лазерного випромінювання виділяє кисень із зубів, внаслідок чого відбувається освітлення зубів.

Для досягнення стійкого результату звичайно потрібно до трьох процедур, вплив лазера виключно м’який, не супроводжується травматизацією емалі і навколишніх тканин. До того ж, лазерне відбілювання зубів є практично безболісною процедурою, а результат, безсумнівно, Вас порадує і збережеться на все життя.