“Сінево Україна” – медична лабораторія європейської мережі лабораторій Synevo медичного холдингу Medicover.

Ця розгалужена мережа має свої лабораторії в багатьох країнах, а саме: в Білорусі, Грузії, Туреччині, Румунії, Молдові, Болгарії, Сербії, в цілому більше 100 лабораторій по всій Європі. Зокрема, в Україні працюють 9 таких лабораторій. Перша з них відкрилася в Києві.

У чому ж переваги цієї лабораторії перед іншими?

Перш за все – це оснащення сучасною базою, до речі, найбільша в Україні і з кращим обладнанням від світових виробників Швейцарії, Японії, США. Доступна діагностика дозволяє безперешкодно отримувати необхідні консультації фахівців. Працюють додаткові сервіси. Якість досліджень підтверджено німецькою референтною лабораторією DGKL – це найвища оцінка системи якості. Крім того, лабораторія сертифікована Randox International Quality Assessment Scheme (RIQAS). Хоча даний сертифікат є не обов’язковим для лабораторій, але наявність його говорить про високий рівень проведених досліджень.

З огляду на всі позитивні аспекти роботи лабораторії, вона стала лідером польського, румунського та українського лабораторного ринку. У нашій країні такі лабораторії працюють в Києві, Дніпрі, Вінниці, Одесі, Харкові, Львові, Чернівцях. Загалом величезна національна мережа лабораторних центрів розгалужена більш ніж в 80 містах України. Вже пройшли дослідження понад три тисячі клієнтів, виконано понад 15 мільйонів тестів на рік. Всього в лабораторній мережі країни зайнято більше двох тисяч фахівців.

Основний пріоритет у роботі лабораторії – дотримання високих стандартів, а головний девіз роботи «Швидко. Точно. Зручно».

І як результат якісної роботи, сінево відгуки в основному позитивні. Всі, хто звертається в лабораторію «Сінево», відзначають точність результатів аналізів, і, головне, що вони підтверджуються багаторівневим контролем якості. Крім того, швидке і уважне обслуговування значно економить час. Важливу роль відіграють вдале розташування відділень, оперативна видача результатів – всі ці зручності складають позитивний імідж лабораторії.