Сьогодні геморой залишається одним із найпоширеніших захворювань серед людей. Він доставляє дискомфорт та потребує негайного лікування.

За останні роки клініки використовують для лікування геморою сучасне лазерне обладнання, що дозволяє провести процедуру швидко й безболісно. Прогресивним методом сьогодні є малоінвазивне втручання з використанням діодного лазеру.

Головні симптоми геморою

Потрібно негайно записатися на консультацію до проктолога, якщо у пацієнта є такі симптоми, а саме:

  • біль у задньому проході (особливо після випорожнення);
  • наявність кровотечі в калі;
  • свербіж, печія, дискомфорт та виділення слизу;
  • затруднення дефекації (закреп);
  • відчуття стороннього предмету у прямій кишці.
  • Докладніше з особливостями лікування можна ознайомитися на офіційному сайті MedCity.ua – клініки у Києві.

Переваги лазерного лікування геморою

Сучасне лікування геморою лазером відноситься до малоінвазивної операції, воно засноване на застосуванні високочастотного інфрачервоного променя, який не пошкоджує здорові клітини. Лазерний промінь руйнує гемороїдальні вузли, порушуючи кровообіг у цих сосудистих новоутвореннях.

Для зовнішнього та внутрішнього геморою застосовується лазерне обладнання з прицільним потоком світлових хвиль, а головними параметрами є інфрачервоний діапазон, генерація тепла та тонке фокусування. При наявності декількох вузлів хірург може змінювати налаштування, регулюючи потужність променя та глибину проникнення.

До головних переваг лазерного лікування геморою відноситься наступне:

  • безболісність процедури;
  • місцева анестезія;
  • відсутність кровотечі;
  • швидке проведення маніпуляції;
  • швидкий період реабілітації та відновлення.

Відновлення проходить скоріше, ніж при звичайному лікуванні, а вже через декілька тижнів проблема геморою зникає.

Операція проводиться амбулаторно й через кілька годин пацієнт зможе повернутися додому. Унікальність лазерної коагуляції полягає також в тому, що метод є багатофункціональним та одночасно лікує вузли, гострий й хронічний геморой. Позбутися проблем з хронічним гемороєм сьогодні можна легко та швидко у сучасній клініці, а на сайті https://medcity.ua/personal/ можна обрати кваліфікованого спеціаліста.

Особливості лазерної методики

Перевагами лазерної методики є відсутність розрізів та необхідність накладати шви, причому навколишні тканини не піддаються термічній дії й рідко утворюються вторинні вузли. Ускладнень після лазерного втручання практично немає, а якщо і є, то ці випадки пов`язані з неналежним дотриманням рекомендацій спеціаліста.

Лікування геморою методом лазерної коагуляції застосовується по відношенню до пацієнтів, у яких перша або друга стадія захворювання. Операція проводиться при виявленні внутрішніх, зовнішніх та комбінованих форм гемороїдальних вузлів. Тому ця методика підходить як для лікування зовнішнього, так і внутрішнього геморою.

Особливостями лазерної коагуляції є мінімальна травматичність тканин, протизапальний ефект, відсутність реабілітаційного періоду, безболісність та стійкий лікувальний результат. Звернутися в клініку та записатися на прийом до обраного фахівця можна за телефоном або на сайті, заповнивши просту онлайн форму для зв`язку з пацієнтами.

Лазерне лікування геморою виконується по демократичній ціні, гарантується бездоганний медичний сервіс та швидке відновлення. На першій консультації пацієнти отримують усю інформацію, а особлива увага приділяється методам анестезії, тому вони не відчувають болю та дискомфорту.