Де вибрати лікувальне взуття для дитини у Львові

Якісне взуття для дітей, що мають ортопедичні проблеми, допоможе уникнути розвитку ускладнень і навіть в деяких випадках, оперативного втручання. При виборі взуття для дітей відвідайте інтернет-магазин дитячого ортопедичного взуття medsklad, де ви зможете придбати продукцію високої якості.

Вимоги до ортопедичного взуття

  1. Супінатор – це конструкція підтримуюча звід стопи, розташована всередині устілки. Допомагає правильно сформувати стопу, забезпечує правильне навантаження.
  2. Жорсткий і високий задник, щільно фіксує голеностоп в правильному положенні, не дає нозі «завалюватися». Якісне взуття також має м’який валик в місці прилягання взуття до щиколотки.
  3. Підошва – повинна бути пружною, досить еластичною, але жорсткою. Дитина не повинна відчувати незручності при ходьбі. П’ята повинна мати візит під основу стопи, так званий каблук Томаса, що допоможе поліпшити правильне положення ступні.
  4. Застібки – липучки або шнурки повинні забезпечувати максимальне прилягання взуття до ноги, ступня або гомілку не повинні бовтатися при ходьбі.
  5. Матеріали – повинні мати повітропроникні властивості, нога повинна мати можливість «дихати» в такому взутті.

При потребі носити лікувальне взуття, відвідайте цей магазин у Львові і за допомогою співробітників підберіть те, що буде задовольняти потреби саме для вашої дитини.

Правила покупки спеціального взуття

При покупці ортопедичного взуття, краще, якщо дитина буде з вами і зможе відразу приміряти вподобану пару. Також, нехай малюк трохи походить по магазині в новому взутті, і ви переконаєтеся, що вона йому ніде не тисне і не врізається.

Якщо дитина не може бути присутнім при покупці, то візьміть з собою паперову заготовку його стопи: вдома поставте дитину на аркуш паперу, обов’язково, щоб вага тіла повністю булав розподілена на обидві ноги, і обведіть контур ступні. До цієї заготівлі можна додати плюс 0,5 см. Не беріть взуття впритул або на виріст, бо воно може завдати шкоди, не кажучи вже про відсутність лікувального результату.

Профілактика ортопедичних захворювань

Для запобігання проблем зі здоров’ям ніг у дітей, займайтеся профілактикою:

  • Дитина повинна носити якісне взуття за розміром;
  • Регулярно робити зарядку або навантаження на ноги, відповідно до віку;
  • Влітку, як можна частіше гуляти по фактурної поверхні: пісок, галька, дрібні камінчики;
  • Отримувати масаж за допомогою ортопедичних килимків для стоп;
  • Носити спеціальне ортопедичне взуття при перших симптомах захворювання.

Ці рекомендації необхідно виконувати для правильного розвитку ніжок вашої дитинки, вже з перших її кроків.

Поділись


Новини партнерів