Як правильно вибрати жіноче пальто?

Напередодні весни багато жінок замислюються над вибором відповідного пальто. Воно повинно бути не тільки красивим, модним і елегантним, але ще і практичним та функціональним. Необхідно також, щоб воно відмінно сіло по фігурі.

Де замовити вироби, які відповідають всім цим вимогам? Ви завжди можете знайти модні жіночі пальта будь-яких розмірів і моделей на сайті https://www.alisandra.com.ua/. Це дозволяє кожній модниці підшукати варіант за смаком. Нижче представлені основні критерії підбору підходящого виробу.

Важливим пунктом є тканина, з якої пошите пальто. Переважно, найтеплішими і найбільш практичними, залишаються моделі з твіду або вовни. Твід – щільний і зручний матеріал, який не мнеться і відмінно підходить для пошиття пальто, яке уособлює англійську класику.

Шерсть добре утримує тепло і вбирає вологу. Для сировини стрижуть овець, кіз, мериносів, верблюдів та інших тварин. Шерсть мериноса виготовляють з тонкорунного волокна, для якого використовують овець елітних порід. Вироби з кашеміру вовни відрізняються особливою м’якістю і комфортом. Саму шерсть отримують шляхом вичісування пуху (підшерстя) гірських овець. Вироби з цього виду шерсті вимагають дбайливого догляду і підвищеної охайності, але виглядає такий одяг досить солідно і благородно.

Звичайно, при виборі кольору пальто завжди безпрограшним варіантом є класичні кольори, такі як сірий, чорний, коричневий, бордовий, темно-зелений і темно-червоний. Але якщо говорити про тенденції, то вже кілька сезонів поспіль для модних і стильних моделей пальто переважають тканини з геометричним малюнком, в тому числі і клітинка, яка завжди буде актуальною.

Перейдемо до вибору пальто за основними типами фігури. Доцільно вибрати таку модель, яка візуально приховає недоліки фігури і вигідно підкреслить її кращі сторони, щоб володарка свого виробу відчувала в ньому себе комфортно і із задоволенням відносила б його ще не один сезон.

Якщо Ваш тип фігури нагадує «пісочний годинник», то тут необхідно вигідно підкреслювати свої достоїнства. Краще підібрати приталені моделі, які підперізуються на талії тоненьким пояском або ременем. Також виграшно виглядатимуть моделі А-силуетів з однобортним коміром.

Під «прямокутний» тип фігури буде доречно підібрати напівприталене пальто, можна навіть з трохи завищеною лінією талії  і двобортним коміром. Обов’язково підкреслюйте модель пояском або ремінцем для того, щоб додати фігурі жіночності. Також підійдуть моделі в стилі оверсайз з V-подібним вирізом.

Для фігури, яка нагадує перевернутий трикутник, тобто лінія плечей ширше лінії стегон, краще відмовитися від акцентів на шиї у вигляді яскравих і об’ємних шарфів і пухнастої хутряної обробки. Цей прийом не буде притягувати увагу до важкого верху, а подовжена до середини литок і розкльошена спідниця допоможе врівноважити загальну картину.

Для типу фігури «яблуко» пріоритетним завданням буде підібрати пальто, яке візуально витягує силует. Краще вибрати укорочені моделі і напівприталені під пояс. Також будуть доречними фасони із завищеною талією. Варто придивитися і до моделей з асиметричним коміром і пальто фасону «кокон».

При виборі розміру зверніть увагу, як сідає пальто. Під час примірки витягніть руки вперед, якщо рукава стандартної довжини, вони не повинні задиратися вище лінії зап’ястя, і на спині тканина не повинна стовбурчитися і сильно обтягувати. Для повсякденного використання краще підібрати комфортну модель, невибагливу у догляді і носінні.

Поділись


Новини партнерів