https://mercury-shoes.com/

Незважаючи на дещо простакуватий вигляд, що нагадує російські валянки, такий вид зимового взуття, як уггі протягом декількох останніх років не втрачає своєї актуальності. Придбати модні уггі можна на сайті https://mercury-shoes.com/. Достатньо приміряти їх один раз, щоб без тіні сумніву придбати зручну, м’яку, легку і затишну пару.

Справжні жіночі уггі: якими вони повинні бути

Для виготовлення оригінальних уггі використовується виключно натуральна овчина. Завдяки їй взуття не втрачає практичних і естетичних характеристик протягом декількох сезонів. У таких чоботях ноги залишаються сухими навіть в мокру погоду.

Уггі без перебільшення можна назвати універсальним взуттям. Вони гармонійно поєднуються як з дорогою шубою, так і зі спортивною курткою. Але щоб куплена пара не стала причиною розчарування, необхідно правильно підійти до процесу її вибору.

Велика популярність уггі стала причиною того, що їх почали активно підробляти різні фірми. Аналоги можуть коштувати не менше оригіналів, але при цьому мати низьку якість. Визначити підробку можна візуально. Для цього необхідно добре роздивитися взуття та врахувати малопомітні деталі. Одного погляду недостатньо – зовні контрафактні уггі дуже схожі на справжні.

У підробок підошва зазвичай виготовлена ​​з гуми, для якої характерною є низька якість. Вона не гнеться і має товщину в межах 0,5-0,7 см. У оригінальних чобіт розмір цієї частини становить не менше 1-2 см. Поверхня підошви повинна бути рельєфною, м’якою та гнучкою. Важливо знати, що уггі чорного кольору мають таку ж темну підошву з видавленим білим логотипом.

Багато модниць купують подібне взуття, декороване хутром кролика, шиншили, лисиці або інших тварин. Їх приваблює стильний дизайн, який не має нічого спільного з оригіналом. Справжні уггі шиють виключно з овчини, для якої характерна відмінна вичинка. При взуванні таких чобіт відчувається, як м’яке хутро щільно облягає ногу. В іншому випадку, якщо пара підібрана за розміром, можна говорити про підробку.

В оригінальних моделях шерсть і міздря – це єдине ціле. Якщо потягнути однією рукою за хутро, а другою – за зовнішню замшеву оболонку, то роз’єднати виріб не вдасться. Для підробок характерна двошарова структура, яка при виконанні подібних дій розшаровується.