Визначитися з образом для урочистої події завжди дуже важко. Тому що, по-перше, потрібно вибирати з тисяч шикарних суконь і костюмів. По-друге, необхідно розуміти мету і антураж заходу. По-третє, ні в якому разі не можна помилитися навіть в незначній дрібниці. Тому-то так важливо приділити максимальну увагу кожній деталі, включаючи туфлі, клатч і жіночий годинник. Ось вам, до речі, невелика шпаргалка від магазину годинників watch4you.

Плаття-коктейль і наручний годинник

Ця спрощена форма суворої вечірньої сукні з’явилася в США ще в 1920-ті роки, але так і не здала позицій по сей день. Цей варіант передбачає відсутність рукавів і коміра, а його довжина – до або трохи вище колін. У такому вбранні можна побачити дівчат в дорогих казино і клубах, на дружніх вечірках і розважальних заходах. До речі, саме цьому гардеробу віддають перевагу представниці англійського монаршого дому, коли збираються подивитися на скачки або турнір з поло. А ось аксесуари до нього повинні бути буквально мікроскопічними – сумочка, в яку поміститься тільки пудрениця і помада, крихітний капелюх, акуратні дорогоцінні годинки: Le Chic CM 0627 G, Le Chic CM 2002 S, Le Chic CM 1387 G.

Офіціоз

Довгі в підлогу сукні з дорогої і розкішної тканини, без рукавів і, часто, з відкритими плечима – ось що мається на увазі під цим словом. В таких нарядах дефілюють по червоній килимовій доріжці, відвідують світські раути і благодійні вечері, аукціони або ексклюзивні виставки. Тут у представниць прекрасної статі просто немає права на помилку – будь-який зайвий нюанс, будь-який промах в підборі аксесуарів – і світська хроніка захлинеться в жовчних коментарях і кпини папараці. Тому дуже строго варто поставитися до вибору всього, що буде на вас надіто, всі деталі повинні бути витримані в одному стилі і бездоганно підходити один до одного. А що стосується жіночих наручних годинників – це повинен бути класичний варіант, відповідний нагоді і образу: Le Chic CM 1651D S, Le Chic CM 2711D S, Le Chic CM 2027 G, Adriatica ADR 5066.1111QZ.

Ньюд

Це найсміливіший варіант для виходу в світ. Це плаття з глибоким вирізом, коротке і більше відкриває, ніж приховує. Їх ще називають «голими», тому що найчастіше вони мають ще й натуральний колір – блідо-рожевий, бежевий, молочно-білий, кава з молоком. У такому вбранні можна показатись на закритій вечірці або тематичному заході. Одним словом, там, де це буде дійсно доречно. І вибір прикрас також може бути досить сміливим. Головне, щоб вони доповнювали образ і робили його вишуканим, завдяки годинникам: Guess W0111L1, DKNY NY2135, Paris Hilton 12873MS04M.

Маленьке чорне плаття

І, нарешті, непорушний must-have. Це саме та річ, яка повинна бути в шафі у кожної жінки. Недарма Мадемуазель Коко вважається класиком світу моди – тільки вона могла створити таке універсальне плаття. Його можна надіти куди завгодно, головне – правильно підібрати аксесуари.

Сама Шанель вважала за краще велику кількість прикрас, причому змішувала коштовності з біжутерією, діаманти і рубіни з штучними перлами. Тому, в залежності від заходу, на яке ви збираєтесь піти, і потрібно підбирати все, включаючи жіночий годинник: офіційний прийом або ділову вечерю -Roamer 686836 48 59 60, Le Chic CM 2979D RT; дружня вечірка – Vivienne Westwood VV076RSGY, Le Chic CL 0985 S; виставковий зал або перше побачення – Vivienne Westwood VV005CMBL, DKNY NY2169.