Як вибрати чоловічу сумку

Існуюче розмаїття моделей чоловічих сумок, нерідко викликає розгубленість у чоловіка, який взагалі вперше вирішив придбати такий аксесуар. І поява такої реакції, цілком нормальне явище. Адже буквально кілька десятиліть тому, кількість чоловічих сумок налічувала всього декілька моделей. Завжди більше їх налічувалося у жіночої половини. Але сучасні дизайнери вирішили виправити цю несправедливість, внаслідок чого, і відбулося збільшення асортименту цього чоловічого аксесуара.

Так, з одного боку, існуючий сьогодні асортимент сумок, дозволяє забезпечити себе якісним аксесуаром для різних випадків життя. Але ось з іншого боку, постає питання, а як не помилитися у виборі? Насправді вибрати відповідну сумку чоловікові, можна буквально за кілька хвилин, достатньо лише визначиться під який стиль одягу він її носитиме.

Кожна сумочка для особливого випадку

Якщо хочеться всіх вразити своїм стилем, то ідеальним рішенням стане чоловічий клатч. Так, зовсім недавно, такий аксесуар був присутній лише у кращої половини. Але тепер, знайти його можна і в чоловічому відділі сумок. Він володіє компактністю, дозволяє завжди мати при собі обмежений набір, завжди потрібних чоловікові елементів. Таке сучасне рішення, може легко замінити чоловікові барсетку. Носити ж його рекомендується лише в поєднанні з діловим одягом.

Але в разі бажання, знаходиться трохи далі від вістря моди, можна віддати перевагу барсетці. Ставши класикою, вона добре виглядає з будь-яким casual костюмом. До того ж і вміщує в себе більше елементів, ніж клатч і підходить для застосування навіть у вихідні дні. При необхідності часто носити з собою папки з документами, хорошим вибором стане портфель. Він ідеально поєднується з діловим костюмом. Звичайно, не всім до смаку портфелі. Але його непоганою заміною може стати поштарська сумка. Вона має стильний вигляд, може не лише швидко вмістити в собі всі необхідні документи, а й на відміну від портфеля не буде займати руки.

А ось кому більше подобається вільний стиль одягу, непоганим вибором стане сумка газетяра. Вона відрізняється простотою конструкції, та здатна вмістити в себе досить непогану кількість елементів. Тому нерідко її вибирають студенти і творчі особистості.

Поділись


Новини партнерів