Цей вид чобіт знову входить в моду, причому входження ботфортів стрімке і несподіване. Ботфорти представлені в дуже широкому діапазоні, такі чоботи можна підібрати під свій власний смак. Але як їх вибрати і, головне, з чим носити, це питання залишається відкритим.

У 90- ті роки минулого століття, це питання не було таким гострим, ботфорти носили з будь-яким видом одягу, але зараз це вже не актуально. Так, як вибрати і з чим носити ботфорти, про це варто поговорити. Перше варто з’ясувати, що таке ботфорти, тут можна сказати в кількох словах, це дуже стильні, високі чоботи, які підкреслюють жіночність дівчини і вносять деяку пікантність. Якщо ви вирішили купити ботфорти, завітайте на сайт https://tavi.in.ua/catalog/botforty. Як правило, ботфорти – це взуття тих дівчат, які хочуть виділитися і їм неважлива думка оточуючих. Але тут є один момент, навіть найменша помилка в гардеробі призведе до того, що образ втратить і елегантність, і сексуальність.

Варто сказати, що ботфорти – це не тільки стильні чоботи, це предмет, який має властивість візуально подовжити ноги і, головне, додати стрункості, а якщо додавати нічого, то підкреслити вашу стрункість. Дівчатам маленького зросту, рекомендується носити ботфорти на підборах, цей прийом дозволить, зберігаючи пропорції фігури, зробити вас вище. Дуже красиво виглядають ботфорти на шпильці, але, на превеликий жаль, для жінок такі чобітки не підійдуть для щоденного використання. Також ботфорти не належать до ділового стилю в одязі, а значить, їх не можна одягати на роботу або ділову зустріч.

Повсякденні образи – це класичні ботфорти з плоскою підошвою. Така підошва в чоботях допоможе нейтралізувати надмірну сексуальність чобіт, зробивши жінку модною і, одночасно, жіночною. Також дуже важливий параметр під час покупки ботфортів, навіть якщо вони коштують недорого, виглядати вони повинні з точністю навпаки, вид ботфортів повинен бути дуже дорогим. До таких відносяться ботфорти із замші з синтетичними вставками, крім того, вставки в замшу допоможуть ногам дихати, що дуже важливо для здоров’я ніг. Якщо зупинятися на шкіряних ботфортах, то, безсумнівно, вони і коштують, і виглядають дуже дорого, але в них не дуже зручно, шкіряні ботфорти важкуваті для тендітної жінки, але на деякі заходи вони підходять ідеально. Лаковані ботфорти, від таких чобіт, напевно, варто відмовитися, справа в тому, що лаковане взуття такого виду асоціюється з вульгарністю, а значить, думка оточуючих може бути не зовсім правильною. Такі ботфорти купуються в тому випадку, якщо ви, наприклад, відвідуєте якісь тематичні вечірки.

З чим же носять ботфорти?

Ботфорти на підборах будь-якого типу, носяться з брюками і строгим верхом, також може бути використана трикотажна спідниця, але верх обов’язково повинен бути строгим і підкресленим, оголеною можна залишити частину рук, все інше має бути закритим.

Ботфорти на плоскій підошві. До таких чобіт чудово підійдуть короткі сукні, також спідниці, виконані в стилі вісімдесятих років. Відстань між чобітьми і подолом спідниці має бути не менше 15 сантиметрів. Верх ж при цьому може бути, як строгим, так і вільним.

Але, як кажуть дизайнери, ботфорти – це той вид чобіт, який ідеально носити з брюками, джинсами і короткою блузою. У будь-якому випадку, купуючи ботфорти, згадайте, чи є у вашому гардеробі предмети одягу, які підходять під ці чоботи.