Прихід нового сезону – прекрасний привід обзавестися модною парою взуття. Правильно підібране сучасне взуття може бути класичним, актуальним для любої події, і дуже модним трендом одночасно. Восени 2018 року світ побачить багато цікавих моделей взуття, з якого можна буде обрати щось найбільш оптимальне для себе. Всі новомодні тренди, які ми будемо розглядати сьогодні, можна придбати, зайшовши в інтернет магазин жіночого взуття https://venezia-online.com.ua/category/4/jinoche-vzuttya

В онлайн-каталозі знаходяться останні новинки сезону, серед яких ви обов’язково знайдете свою ідеальну пару. Окрім великого асортименту моделей жіноче взуття в інтернет магазині порадує покупців приємними цінами, європейською якістю та оперативною доставкою.

Модне осіннє взуття для жінок 2018

  1. Ботильйони з леопардовим принтом. Тренд для сміливих дівчат, які не бояться носити неоднозначний леопардовий принт, що зараз на піку моди. Найкраще він вписується в фатальний образ з рваними джинсами та шкіряною курткою.
  2. Джинси, заправлені в чоботи. Слідом за тенденціями з 80-х і 90-х в моду повертаються і 2000-і роки з такими дивними трендами, як джинси, заправлені у високі чоботи. Слідом за моделями на подіумах, тренд швидко підхопили сучасні жінки, які шукають щось цікаве та зручне на кожен день.
  3. Білі ботильйони. Самі непрактичні, але такі модні моделі все ще актуальні. Крім білого кольору важливими є такі особливості: невеликий каблук і загострений носок. Носити їх рекомендується з укороченими брюками і міді-спідницями.
  4. Черевики Челсі. Універсальні класичні черевики Челсі теж користуються попитом восени 2018. Особливо цей тренд припаде до душі дівчатам, які не люблять високі підбори. Тим більше, віднині Челсі можна носити не тільки з брюками, але і ніжними платтями.
  5. Спортивні черевики. Черевики, так схожі на кросівки, також увійшли до числа взуттєвих осінніх трендів. Після того, як влітку сланці влаштували справжній Бум, не дивно, що зручне взуття підкорило нові модні вершини. Носити спортивні моделі черевиків краще всього з жіночним одягом.
  6. Взуття на незвичайних підборах. Підбори незвичайної форми, з декором і без, давно в пошані у модних дизайнерів. Нарешті, тренд підкорив подіуми, став популярним для всього населення.
  7. Широкі чоботи. Мабуть, найбільш стильний і ультра модний тренд осені 2018 – це розширені до верху, що збираються гармошкою. Можна підібрати, як товстий, так і тонкий каблук і носити з сукнею-міді, як це роблять модниці світового рівня.
  8. Ботильйони-шкарпетки. Серед усіх взуттєвих трендів цей подобається жінкам найбільше. Чоботи і ботильйони у вигляді шкарпеток, які ідеально облягають ногу і ступню мають дуже нестандартний вигляд. Якщо рік тому були популярні виключно гостроносі моделі на шпильці, то восени цього року вони мають менш екстравагантний вигляд.
  9. Черевики на шнурівці. Улюблена модель взуття Кім Кардашьян та інших зірок – ботильйони на шнурівці, які можна носити з чим завгодно. Але особливо вони гарно виглядають з комбінезонами-уніформою.
  10. Чоботи в ковбойському стилі. Найпростіший спосіб підкорити всіх в будь-який час і в будь-якому місці – надіти чоботи в ковбойському стилі. Й зовсім не обов’язково поєднувати їх з джинсами і сорочкою.