Вагітність для жінки – це пора грандіозних змін не тільки в її сімейному житті, але і в фігурі. Кожна майбутня мама хоче залишатися красивою і виглядати приголомшливо навіть з приємними змінами в її тілі.

Носити в цей період не тільки красивий, але і комфортний одяг неймовірно важливо, тому що під час вагітності не можна допускати навіть мінімального дискомфорту в області живота. Улюбленим і звичним одягом для багатьох жінок є джинси. Цей елемент гардеробу можна носити і в період вагітності. Якщо правильно вибрати джинси, то вони прослужать вам протягом усього часу очікування малюка і навіть в післяпологовий період. Тому не вагайтесь і придбайте для себе такий улюблений предмет гардеробу. А зробити це можна, завітавши на сайт https://dianora.ua/ru/dzyncy.

Як вибрати джинси для вагітних?

1. Якісна м’яка тканина без синтетики.

2. Комфортний крій. При ходьбі джинси не повинні тиснути, врізатися в шкіру і створювати неприємні відчуття. Купуючи нову річ, враховуйте, що джинси не повинні обтягувати ноги, інакше в останньому триместрі вагітності через можливі набряки ви просто не зможете їх одягти. Найбільш доречним буде вільний крій вашого розміру.

3. Примірка обов’язкова. Головний нюанс джинсів для вагітних – вони повинні бути зручними. Причому не тільки для жінки, але і для малюка. Тому обов’язково приміряйте в магазині вподобану вам модель, присядьте і пройдіться по магазину. Якщо джинси вам не підходять, це стане зрозуміло відразу. Не можна, щоб тканина врізалася в низ живота або здавлювала його.

4. Відмовтеся від фурнітури. Будь-які застібки-заклепки можуть тиснути на живіт і становити небезпеку для вашого малюка.

5. Критично ставтеся до рекомендацій продавця. Орієнтуйтеся на власні відчуття, тому що в магазині зацікавлені продати вам річ, не дуже піклуючись про її якість, а іноді і зовсім не розбираючись в одязі для вагітних.

Джинси для майбутніх мам безпечні для зростаючого живота, тому що мають особливий крій – найчастіше від лінії бікіні в них вшита еластична вставка. Цей елемент гардероба вагітних найчастіше буває чотирьох видів:

– джинси без вставки. У такій моделі пояс проходить ззаду по лінії талії, а попереду край занижений і знаходиться на лінії бікіні, тобто під животом. Такі джинси відмінно підійдуть для ранніх строків вагітності, але можуть бути незручними на 8-9 місяці через великий живіт. Але якщо вам комфортно в таких джинсах навіть напередодні відправлення в пологовий будинок, ви можете їх носити;

– джинси з вузькою еластичною вставкою, розташованою під животом. Ця модель схожа на попередню – позаду лінія талії знаходиться на звичному місці, а попереду вона опущена до низу живота. Як би в продовження лінії талії на таких джинсах пришивається еластична смужка, схожа на пояс. Така вставка розтягується по мірі того, як росте живіт, в той же час зберігаючи форму. Такі джинси дуже практичні як під час вагітності, так і в післяпологовий період, поки жінка не повернеться в колишню фізичну форму;JJeans for pregnant women

– джинси з великою еластичною вставкою. Такі моделі найкраще підійдуть для холодної погоди, оскільки еластична вставка, яка одягається на весь живіт подібно панчохи відмінно зігріває вашого малюка. Такі джинси особливо підійдуть для носіння на пізніх термінах вагітності, коли живіт вже великий. Моделі такого типу краще поєднувати з довгими кофтами або туніками, щоб вставка була не дуже помітна;

– джинси з еластичним поясом. Щільний пояс, що розтягується, в такому одязі виконує також роль бандажа, тобто підтримує живіт, попереджаючи появу розтяжок і дискомфорт при довгій ходьбі на пізніх термінах вагітності. Виглядають такі джинси відмінно навіть з короткими блузами або светрами. Ця модель допоможе вам також в післяпологовий період, коли особливо необхідно відновити і підтримати м’язи і шкіру живота.

– Ну і звичайно, джинси напівкомбінезон.

Вагітність – зовсім не привід відмовлятися від улюблених джинсів. Головне в цей період – підібрати одяг, який буде комфортним і безпечним для вас і майбутньої дитини.

За матеріалами https://dianora.ua