Жіночі кросівки New Balance: баланс між красою та функціональністю

Чи вважаєте ви, що кросівкам місце тільки в спортивному залі та на біговій доріжці? Сьогодні це абсолютно непопулярна думка, і на те існує маса причин.

Комфорт і швидкість – ось що в ціні, а яке взуття найкращим чином пристосоване для зручних і швидких переміщень в динамічної міському середовищі? Зрозуміло, спортивне, у всіх його варіаціях і різноманітності. Звичайно, пряме призначення кросівок, а саме – спортивні тренування, ніхто не скасовував, але розмаїття моделей і дизайнерських рішень вивело їх за рамки тренажерних залів і бігових доріжок.

Кросівки New Balance отримали величезну популярність завдяки своєму неповторному, легко впізнаному стилю і високим технологіям, які бренд використовує для створення моделей. Інноваційні матеріали, ретельно прораховані вигини, технологічна підошва та ультрасучасний дизайн – все це атрибути улюблених кросівок спортсменів, знаменитостей і простих городян.

Жіночі кросівки New Balance легкі, практичні та стильні. Вони не тільки здатні зробити тренування більш ефективними, але і можуть подбати про комфорт стопи поза спортзалом. Головне – вибрати правильну модель. Кросівки діляться на різні види в залежності від того, для чого вони купуються. Так існують бігові, тренувальні та повсякденні моделі.

– Бігові. До них відносяться моделі Fresh Foam Zante, Arishi, Fresh Foam Cruz, FuelCell Impulse, Nitrel v1 і New Balance BEACON. Вони легкі, з хорошими показниками амортизації та м’якою підошвою.

– Для тренувань. Розроблено для будь-яких занять спортом в приміщенні та характеризуються гнучкою підошвою і хорошим зчепленням з поверхнею. Це моделі 715, 415 і Nergize.

– Повсякденні. Такі моделі підходять для повсякденного носіння, володіють помірною гнучкістю та амортизаційними властивостями, і не повинні бути використані для занять спортом. До повсякденних належать моделі New Balance 697, 520, 500, 247, 373, 580, 840, х-90 і легендарні 547.

Для кожного окремого випадку необхідно обирати відповідний тип взуття, і кросівки – не є винятком. Кожна дівчина прагне вибрати таку модель, яка буде відповідати її естетичним вподобанням, але набагато важливіше поставити ставку на функціональні особливості. Звісно, у продукції New Balance є переваги, які виділяють її серед конкурентів. До них відноситься:

  • використання високотехнологічних матеріалів вищої якості, що гарантує зносостійкість і комфорт під час носіння;
  • наявність ортопедичного супінатора, системи розподілу навантажень, індивідуально розробленого протектора, які перетворюють кросівки в захисний і функціональний елемент спортивного екіпірування;
  • стильний дизайн;
  • наявність великої кількості серій кросівок в залежності від спортивних напрямків: бігові, футбольні, тенісні, тренувальні та повсякденні;
  • гармонійне співвідношення ціни і якості.

Вибрати жіночі кросівки буває зовсім не так просто, як здається. У цьому питанні важливо не поспішати, зрозуміти для яких цілей буде використовуватися та чи інша пара, визначитися з кольором і дизайном, а головне – зробити вибір на користь якості та технологічності, які точно не підведуть.