З початком нового сезону, кожна жінка просто зобов’язана оновити свій гардероб. Зробити це можна тут topshop.dn.ua, а у цій статті ми розповімо вам про те, на що варто звернути свою увагу цієї осені.

Фасони і стилі – це не єдине, за чим варто стежити перед початком нового сезону. Колірна гамма на подіумі змінюється щосезону, можливо, якісь кольори залишаються базовими, а якісь повертаються в моду знову або стають новим трендом. Вивчивши модні тендентції сьогодення, ми вирішили розповісти, які кольори зараз в тренді і на які відтінки варто звернути свою увагу.

Колір мокрого асфальту

Сірий – класичний колір, який повинен бути в гардеробі у кожної! На перший погляд здається, що він нудний. Насправді ж сірі речі виглядають стильно і універсально. Це і підтверджують модні будинки, вбираючи своїх моделей в одяг таких відтінків. На подіумах з’являються моделі і в кольорі металік, що також залишається актуальним в новому сезоні. Зверніть увагу на світлі відтінки сірого і колір металу. Сірий колір використовувався на показі Miu Miu, Chapurin, John Galliano і інших дизайнерів в сезоні осінь-зима 2018-19.

Винний

У прийдешньому сезоні дизайнери радять трохи приглушити палітру і замість популярного влітку червоного вибирати одяг в відтінках бургунду, малини і вишні. Незважаючи на те, що на подіумах з’являються різні відтінки, від яскраво-вишневого до винного, широка колірна гамма дозволяє підібрати саме той відтінок, який ідеально буде вам підходити. Так, вишневий колір може освіжити колір вашого обличчя, а винний відмінно виділяє колір очей. Відтінки червоного на показах використовували багато дизайнерів: Valentino, Hermes, Chapurin. Можливо, прийшов час змінити маленьку чорну сукню на маленьку червону?

Жовтий

У цьому сезоні жовтий став одним з тих кольорів, що миготіли на показах. Його відтінки – від лимонного до насиченого жовтого і гірчичного – підкорили більшість модних будинків. Найбільш актуальним стало використання цього кольору в деталях. Наприклад, Miu Miu представили образи, де моделі з’явилися в яскраво-жовтому взутті, а Louis Vuitton прикрасив дублянку жовтим коміром. Maison Margiela використовував жовтий колір як основний колір колекції. Радимо вам звернути увагу на тенденцію використання жовтого як доповнення до монохромного образу.

Пісочний

Пісочний – універсальний колір, до якого дизайнери повертаються щосезону. Секрет простий: цей базовий відтінок підходить всім дівчатам незалежно від кольоротипу і шкіри. Особливо популярним є верхній одяг в пісочному кольорі. До речі, якщо ви володарка темного волосся, то вам потрібно обов’язково придивитися до цього кольору, адже так ви підкреслите відтінок волосся на контрасті з бежевим.

Хакі

Колір хакі вже давно не асоціюється зі стилем мілітарі або сафарі. У сезоні осінь-зима 2018-2019 колір хакі не втрачає своєї актуальності і періодично використовується як основний колір в колекції. Наприклад, Hermes зробив хакі головним відтінком в одязі для показу прийдешнього сезону. До слова, вибрати хакі, який відповідає вашому кольоротипу, досить просто. Якщо ви є володаркою холодного відтінку шкіри, то вам потрібно підбирати приглушені і холодні відтінки хакі. Якщо ж у вас теплий кольоротип, то і відтінок вам потрібен насичений, що переходить в гірчично-зелений.

Королівський синій

У цьому сезоні на подіумі у Maison Margiela, Stella McCartney і інших красуються моделі в різних відтінках синього. Але безумовним фаворитом дизайнерів стають королівський синій, індиго і так званий колір синьої сталі. Не залишають нас і світлі відтінки синього, наприклад, денім дизайнери радять купувати небесного або арктичного синього кольору. До речі, синій колір ідеально підходить блондинкам, оскільки виділяє колір очей і візуально прибирає жовтизну волосся. Хтось уже навіть назвав синій новим чорним, однак … подивимося-подивимося.