Три необхідних аксесуара для образу нареченого

Підготовка до весілля завжди тривалий і кропіткий процес, адже всі нюанси повинні бути враховані, щоб в цей святковий і урочистий день все було ідеально. Безумовно, образ чоловіка, як і дівчини, грає важливу роль, і, як відомо, все залежить від деталей. Тому в цій статті ми хочемо розповісти вам про три аксесуара, які зроблять образ нареченого розкішним та яскравим, і тільки тому про них не варто забувати – краватка-метелик, хустка-паше і запонки. Найкраще купувати такі прикраси в тандемі, тоді вони ідеально будуть гармоніювати між собою, великий асортимент таких наборів представляє український виробник чоловічих прикрас «Bow Tie House», крім того, там можна замовити такі прикраси і по індивідуальному замовленню.

Краватка-метелик

Галстук-метелик для чоловіка треба вибирати ретельно і враховувати при цьому розмір самого банта, він не повинен бути дуже великим чи маленьким. Загалом прикраса по ширині приблизно повинна бути як комірець сорочки, а по довжині в межах шиї. Не маловажним при виборі такого атрибуту є і його матеріал, він повинен виглядати розкішно та незвичайно, тому найбільш вдалим рахується натуральний шовк, оксамит, габардин та бавовна. Кольори галстука-метелика можуть бути на різний смак, дуже гарно виглядають краватки світлого кольору, с яскравими візерунками квітів чи орнаментів. Великою популярністю користуються метелики з українським орнаментом та символікою. Особливо хочеться ще відмітити, що треба враховувати той факт, що на свадьбі будуть знімати відео та фотографувати, тому аксесуар не повинен мати дрібного малюнка чи бути у крапинку, інакше він на фото та відео буде рябіти, а це може стати неприємним моментом.

Хустка-паше

Хустка-паше або нагрудна хустка, яка кладеться у верхню кишеню піджака, завжди повинна гармонувати з метеликом на шиї, тобто бути вироблена з одного матеріалу та бути однакового окрасу. Заздалегідь радимо спробувати складати хустку, оскільки варіації її складання існує безліч. Найбільш популярними способами складання такої хустинки є варіант трикутником, двома трикутниками або квадратом. Відмітимо, що завдяки такому нагрудному аксесуару костюм буде виглядати свіжіше, незвичайно та що дуже важливо розкішно.

Запонки

Такий аксесуар, як запонки потребує спеціальних манжетів сорочки, тому треба заздалегідь вирішити таке питання, бо зі звичайною сорочкою його буде неможливо надягти. Найкращим варіантом будете купити спеціальну сорочку з французькими манжетами, які підвертаються і мають отвори під запонки, крім того така сорочка виглядає дуже святково. Якщо ви такої сорочки не знайшли, то можна легко вирішити це питання, звичайну сорочку здати у ательє, де манжети перероблять для носіння запонок. Запонки можуть бути виготовленні із різноманітних матеріалів, а саме: тканини, золота, срібла, нержавіючої сталі та інших. Візьміть до уваги, що запонки можна підбирати до краватки та хустки-паше, але якщо ви бажаєте їх взяти не у тандемі, то варто їх прив’язувати до інших аксесуарів, наприклад, ременя або годинника.

А загалом хочеться сказати, що при формуванні образа нареченого не слід забувати про різні чоловічі прикраси, бо завдяки ним образ буде виглядати довершено.