Довга вечірня сукня додає образу загадковості, та робить його більш вишуканим і жіночним. Моделі цього типу підходять власницям як ідеальних форм, так і нестандартних параметрів. Купити вечірні сукні можна за посиланням http://odevalka.com.ua/, але головне при виборі – правильно підібрати крій, колірне рішення, тканину і декор.

ПОШИРЕНІ ФАСОНИ ДОВГИХ ВЕЧІРНІХ СУКОНЬ

Щоб довга сукня виглядала ідеально, необхідно врахувати деякі нюанси вибору відповідно до особливостей фігури. Сьогодні дизайнери пропонують такі рішення:

  • А-силует. Цей фасон довгої сукні є класичним, залишаючись в моді протягом багатьох десятиліть. Його особливості – глибоке декольте, акцент на талії, вільний поділ. Підходять подібні моделі для будь-якої фігури.
  • «Рибка». Тут верх є приталеним, а низ різко розширюється в області стегон або колін. Таку сукню варто вибирати жінкам середньої повноти. Вона не підійде власницям пишних сідниць, які соромляться цієї особливості тіла.
  • Грецький стиль. Зазначений фасон також є універсальним. Він має вільний крій, завищену лінію талії, що проходить під грудьми, повітряний і струмуючий поділ.

Існують й інші довгі вечірні сукні – багатошарові, корсетні, з розрізом уздовж стегна. Але перераховані варіанти є найбільш популярними завдяки своїй універсальності. З їх допомогою можна легко приховати недоліки фігури, зробивши її більш стрункою або округлою.

КОЛІР, ТКАНИНА І ДЕКОР ДОВГИХ СУКОНЬ

Колір грає важливу роль при виборі вечірнього вбрання. Він може надати вам привабливості або повністю зіпсувати образ. Блондинкам з блідою шкірою, наприклад, варто відмовитися від білих і дуже яскравих відтінків. Брюнеткам не завжди до лиця тьмяні тони. Рудоволосі жінки будуть надмірно яскравими в червоних, помаранчевих і інших «вогненних» нарядах. Універсальними є чорний і синій кольори. Довгі сукні таких кольорів підходять практично всім.

Матеріал може мати просту і складну фактуру. Дуже популярні сьогодні комбіновані рішення, де мереживо поєднується з атласом, маслом, шифоном. Часто зустрічаються моделі зі вставками або додатковими шарами з сітки. Декоративні елементи використовуються не завжди. Зазвичай намистини, пояски, ланцюжки, вишивка доповнюють прості силуети неяскравих або однотонних кольорів – білого, рожевого, м’ятного, бежевого, сірого, персикового.

При виборі вечірньої сукні потрібно враховувати, що будь-які додаткові деталі повинні акцентувати увагу на перевагах фігури, відволікаючи від недоліків.