Порадувати приємним подарунком коханого чоловіка, батька, дідуся або начальника хочеться багатьом жінкам. Однак підібрати їм презент просто лише на перший погляд. Такий категорії людей не підійдуть молодіжні символічні штучки, а значить, до підбору сюрпризу треба ставитися відповідально. З огляду на те, що шкарпетки та засоби для гоління тут явно недоречні, залишається вибирати серед більш солідних варіантів.

Дорослому чоловікові можна подарувати дорогий ремінь, краватка або запонки, але й можна помилитися з відтінком та дизайном, що гарантує знаходження даних виробів на далекій полиці шафи. Також близькій людині можна вибрати щось з одягу, однак імовірність покупки невідповідного розміру занадто велика. Крім того, представнику сильної половини припадуть до душі сучасні гаджети, але їх вартість може вилитися в істотну копієчку.

Якщо потрібен максимально універсальний подарунок, який буде корисний чоловікам різного статусу та віку, слід віддати перевагу парфумам. Аромат від відомої марки виглядає дорого та впевнено, а також відмінно підкреслює уважне ставлення дарувальника. Підібрати та купити гідний чоловічий парфум з безкоштовною доставкою по всій Україні можна в інтернет-магазині Sun Parfum. Приємні знижки та акції допоможуть заощадити на покупці, для замовлення достатньо перейти ось сюди – Купити чоловічі парфуми в Україні.

5d63cff1da544.jpg

Типи запахів для чоловіків

Доросломи чоловікові підходять аромати, що створюють ореол впевненості, багатства та мужності.

До таких парфумів відносяться:
• тютюнові аромати з присмаком імбиру, кардамону, бергамоту, тютюну, какао та ванілі. Це варіант для емоційних і пристрасних чоловіків, які не уявляють своє життя без яскравих вражень;
• деревні запахи, мають нотки кедру, ароматної сосни, пачулі, а також сандалового дерева. Даний тип парфумів буде актуальний для спокійних та впевнених людей з міцним внутрішнім стрижнем;
• амброві аромати, що володіють нотами прянощів, спецій, смол і мускусу. Таке рішення доповнить образ заможного та впливового сучасного чоловіка.

Крім цього, підбираючи парфумерні продукти, необхідно враховувати пору року, в яке планується вітати близьку людину або керівника. Деревні та тютюнові парфуми можна використовувати в усі сезони, а пряні та амброві запахи більше підійдуть на зиму і міжсезоння.

З огляду на цю інформацію, для вибору парфумів, які ідеально підійдуть чоловікові, досить знати бажану їм групу ароматів. Якщо у нього консервативні погляди на парфумерію, та він користується одними парфумами 10-15 років, краще подарувати йому улюблений аромат. З таким презентом ви точно потрапите в ціль. Порадувати свого коханого чоловіка гарним ароматом допоможе надійний інтернет-магазин парфумерії в Україні Sun Parfum. Широкий асортимент, доступні ціни, приємні знижки та акції, а також досвідчені консультанти допоможуть з вибором чоловічого аромату на будь-який смак.

5d63d009ac173.jpg

Яка буває парфумерна продукція

У сучасних магазинах парфумерії можна знайти пропозиції з різною стійкістю та насиченістю аромату. Якщо необхідний запах, який буде триматися до декількох днів, варто віддати перевагу духам. Зміст ароматних компонентів в них досягає 30%. Трохи меншою стійкістю володіє парфумована вода з концентрацією аромокомпозиції до 20%.

Туалетна вода – ще більш легке рішення, запашних компонентів в ній близько 10%. Найдемократичніша пропозиція для цінителів, є практично невідчутною та ненав’язливою з ароматів – це одеколон. Цей тип парфумерії містить максимум 5% ароматичних інгредієнтів.