Часи, коли наручні або кишенькові годинники були абсолютно необхідним предметом, вже пройшли. Їх замінили мобільні телефони та інші гаджети, що показують точний час. Годинники стали модним аксесуаром, що підкреслює статус власника. Такий підхід диктує особливі вимоги до їх вибору, а придбати годинник можна на сайті best-time.biz.

На перше місце виходять бренд і стиль. Бренд вказує на статус власника, а стиль – на хороший смак або відсутність його.

Як вибрати «брендовий» годинник

Таке поняття, як «бренд», означає не тільки торгову марку або клеймо. Це більш широке поняття, яке вказує на відомий, якісний продукт. Так, наприклад, швейцарські годинники завжди вважалися найкращими в світі і по дизайну і за якістю. Їх можна зустріти в будь-якій країні, в будь-якій точці планети. Найвідоміші марки: Tissot, Kolber, Certina, Omega, Longines, Rado. Серед них є різні моделі, багато з них цілком доступні за ціною. Можна купити кварцові годинники, а можна унікальну модель з золота з дорогоцінними каменями, зроблену вручну в єдиному екземплярі.

Відомі також японські годинники, в яких цінуються надійність і використання сучасних технологій. Серед японських марок популярні Casio, Orient, Seiko, Citizen.

Як вибрати годинник

Вибираючи годинник, запитайте себе, коли ви їх будете носити? Можливо, вони будуть на руці кожен день, на діловому сніданку і на спортивному майданчику, а може бути, що одягати ви будете тільки зрідка, на особливо важливу зустріч? Друге важливе питання – який ваш стиль одягу, що ви зазвичай носите?

Годинники в стилі casual (повсякденний) носять майже кожен день, тому масивність, гострі кути, виступаючі кнопки, химерність і незвичайний колір не годяться

Спортивно-туристичні годинники , як правило, відрізняються великим корпусом, адже він повинен вмістити таймер, будильник, часто кілька циферблатів, і багато інших функцій, притаманні спортивним годинникам. Рівні водозахисту і ударостійкості теж мають значення.

Fashion-годинник допоможуть завершити створений вами образ. Це завжди яскравий аксесуар, що підкреслює витончений смак і модний імідж свого власника.

Luxury годинник – це ексклюзивні моделі годинників, прикрашені дорогоцінними каменями і виконані з благородних металів. Часто їх роблять за індивідуальним замовленням.

Купуйте і носіть красиві аксесуари, отримуючи від цього задоволення, яке вони здатні подарувати.