Верхній одяг – одна з головних частин цілісного образу. У холодну пору року саме ця деталь гардеробу формує ваш стиль і задає тон усього зовнішнього вигляду. Саме тому варто докласти всіх зусиль для того, щоб правильно його підібрати та бути в тренді цього сезону.

Під час вибору верхнього одягу варто звернути увагу на його якість та пошиття. Сьогодні існує безліч інтернет – магазинів, які пропонують широкий асортимент товарів для своїх клієнтів. Проте, якщо ви хочете придбати якісну річ, тоді вам варто звернути свою увагу на магазини, які пропонують товар від самого виробника. Для прикладу на сайті http://very.ua/plashi, ви можете знайти чудові демісезонні плащі, а також інші моделі верхнього одягу, виготовлені безпосередньо на фабриці, що гарантує якість пропонованого товару. Також у вас є можливість зекономити та придбати речі за оптовими цінами завдяки спільним покупкам, до яких можна залучити подруг, колег чи родичів.

Проте перед тим, як вирушити на пошуки верхнього одягу, давайте розберемося в модних течіях 2018 року.

Джинсові куртки. Цього року величезною популярністю користуються речі з деніму, даний тренд знайшов свій вияв і в верхньому одязі. Актуальні як класичні фасони, так і більш креативні моделі, які можуть мати незвичайний дизайн. Незвичайність дизайну, як правило, виражається не в крої, а в декорі.

Цього року надзвичайно актуальні джинсові куртки з малюнком на спині. Малюнок може мати доповнення, в якості яких можуть виступати різні заклепки, нашивки, вставки і т.д. В тренді будуть усі фасони джинсових курток. Єдиною вимогою є колір, який повинен відповідати класичному вигляду джинса. Не менш актуальними будуть джінсовки з вишивкою або хутряним декором.

Шкіряні моделі. Шкіра також стала набирати популярність. Актуальні як повністю шкіряні моделі верхнього одягу, так і моделі з шкіряними вставками. Найбільшою популярністю користуються косухи і шкіряні піджаки.

Для більш холодної погоди ідеально підійдуть шкіряні куртки з хутром, утеплені моделі, стьобані і моделі з хутряною підкладкою. Досить цікаво виглядають шкіряні моделі з хутряним коміром.

Пальто. Даний вид верхнього одягу користується чималою популярністю як серед жінок і чоловіків, так і серед дизайнерів. В тренді класичні моделі, які ідеально сидять по фігурі і підкреслюють всі її переваги. Дуже популярні моделі пальто з хутром.
Пальто з вишивкою також користуються попитом. Даний вид декору встиг внести свою лепту в дизайн пальто. Пальто з вишивкою підкреслюють не тільки жіночність, а й наявність почуття смаку. При виборі подібних моделей варто пам’ятати про те, що в пальто повинен бути один акцент і в даному випадку це вишивка, тобто додаткового декору бути не повинно, що стосується кольору, то він повинен бути нейтральним або пастельним.

Пальто-мундир. Подібне пальто має строгий дизайн і крій. Прямі лінії цієї моделі допоможуть витягнути фігуру, роблячи її візуально стрункішою і пропорційною. Даний фасон, як правило, виконується в кольорі хакі. Мають місце бути відтінки коричневого, темні відтінки зеленого і відтінки гірчичного кольору.

Парки. Цей вид верхнього одягу користується популярністю, як серед жінок, так і серед чоловіків. Вік в даному випадку не грає істотної ролі, тобто фасон парки підійде і молодим і більш дорослим людям. Не меншу популярність паркам забезпечила їх універсальність. Парки мають безліч кроїв і різновидів також ці куртки поділяються за порами року і сезонами.

Тобто цей вид верхнього одягу можна носити як в весняно-осінній, так і в зимовий період. Колірна гамма досить різноманітна, що не можна сказати про декор, адже сам фасон спочатку не передбачає наявність будь-якого декору. Колір варто вибирати, орієнтуючись на колірну гамму решти гардеробу, до того ж парки відносяться більше до спортивного стилю, тому варто віддати перевагу нейтральним моделям.

Пуховики. Цей верхній одяг є дуже популярним. Це обумовлено тим, що пуховики мають великий вибір як в плані крою, так в плані стилю. Декор і дизайн також можуть бути абсолютно різноманітними. Подібна лояльність дозволяє задовольнити смак навіть найбільш примхливої ​​дівчини чи жінки.

Модний колір

Мода цього року лояльно ставиться до всіх кольорів і відтінків, але тим не менш, є тони які користуються більшою або меншою популярністю. Таким чином, в цьому році можна вибирати абсолютно будь-які кольори. Але варто пам’ятати про те, що верхній одяг повинен бути універсальним, це дозволить створювати велику кількість модних образів.

Не менш важливим аспектом є доречність кольору, тобто колір верхнього одягу повинен поєднуватися з іншим гардеробом, що в свою чергу, дозволить створювати багато лаконічних і доречних в плані кольору образів.

Цього року чимало значить натуральність кольору, тобто колір верхнього одягу повинен бути максимально наближений до натурального. Колір повинен мати аналог в природі. Саме тому не користуються попитом надмірно яскраві та насичені відтінки жовтого, зеленого, рожевого і т.д.