Мікрокредит є позикою на невелику суму, з нетривалим терміном погашення і мінімальними вимогами. Сучасна його онлайн форма робить дане рішення найбільш гнучким, зручним і швидким з усіх видів кредитування. Отримати онлайн кредит на картку можна за посиланням https://creditpark.com.ua. Саме тут ви зможете обрати фінансову установу, яка запропонує найвигідніші умови для вас.

Брак грошей – звичайна справа для середньостатистичного українця. Часто доводиться позичати, щоб дожити до найближчої зарплати. Якщо взяти в борг нема в кого, на виручку приходить кредит. Кредитування фізичних осіб нині переживає справжній бум. У 2000-х отримання позики було досить важким заходом, оскільки банківські послуги завжди були пов’язані з безліччю деталей, вимог і підводних каменів. Сьогодні можна взяти кредит, не виходячи з дому. Онлайн кредит в Україні можна отримати в фінансових компаніях (МФО), які практично витіснили банки з ніші споживчого мікрокредитування.

Переваги мікрокредитування

Підхід фінансових компаній сьогодні вигідно відрізняється від звичної скрупульозності і підозрілості банківських установ. Якщо людині потрібна швидка позика, терміново отримати гроші можна лише оформивши заявку на сайті МФО.

Мікрокредитом прийнято називати невелику позику (до 50 тис. грн.), розраховану на погашення терміном від кількох днів до 1-2 років. Серед переваг такого кредитування відзначають:

1. Онлайн фактор

Головна перевага мікрокредиту – можливість отримання в режимі онлайн. Цей фактор є дуже вагомим, що породжує всі інші переваги. Завдяки віддаленості процесу кредитування, гроші можна отримати в будь-якій точці країни, навіть вдома, причому зробити це швидко, просто, з чашкою чаю в руці.

2. Гнучкість

Цільовою аудиторією мікрокредиту є не тільки зрілі працюючі громадяни, але також студенти (які досягли повноліття), і пенсіонери (до певного віку). Таким чином, клієнтський діапазон значно розширено, що робить такий кредит найгнучкішим і клієнтоорієнтованим.

3. Мінімальні вимоги

Споживчий кредит в МФО означає мінімальні документальні вимоги. Все, що потрібно від позичальника, це паспорт громадянина України, ідентифікаційний номер і наявність банківської карти. Ніяких застав, поручителів і довідок про доходи.

4. Швидкість отримання

Мікрокредит є найшвидшим кредитом з усіх існуючих аналогів. Стандартна швидкість видачі позики – 15-20 хвилин.

5. Безконтрольність

Відомим принципом банківської позики є контроль її цільового призначення. МФО не стане перевіряти, куди витрачаються видані гроші. Позичальник може сміливо розпоряджатися кредитними коштами так, як вважає за потрібне.

6. Захищеність

Зазвичай МФО вказують в договорі кредитування серед своїх обов’язків нерозголошення особистих даних позичальника. Таким чином, клієнт може бути спокійний і не боятися витоку інформації про себе.

7. Неважлива кредитна історія

Більшість фінансових організацій не перевіряють кредитну історію потенційного клієнта. Це дозволяє позичальникові взяти кредит і заодно поправити зіпсовану кредитну історію.