Зверніть увагу на те, що пошуками весільної сукні краще зайнятися не раніше, ніж за півроку до вашого весілля. Вибрати красиву весільну сукню можна на сайті https://schastie-salon.com.ua/. В процесі підготовки до весілля ви можете в залежності від побажань і умов поміняти концепцію і стилістику торжества, що відіб’ється і на весільній сукні. Тому відправлятися на пошуки наряду потрібно тоді, коли ви остаточно вибрали кольорову гаму і стилістику вашого весілля.

Підготовка до весілля несе в собі безліч переживань, як приємних, так і не дуже, що може позначитися на вашій фігурі. З цієї причини не варто купувати сукню за рік до торжества, адже в процесі підготовки ви можете схуднути або набрати вагу, а якщо ви мрієте про те, щоб трохи скинути вагу перед весіллям, то в салон потрібно вирушати вже будучи в бажаній формі.

Перш ніж вирушати в подорож по весільних салонах міста, варто уважно вивчити сайти і сторінки в соціальних мережах, а також каталоги. Зверніть увагу на ті салони, де вам сподобалися сукні конкретного дизайнера або ж кілька різних суконь,тому що якщо ви вибрали один наряд, то він може вам не підійти, бути відсутнім в магазині або погано сісти на вашу фігуру. У разі наявності кількох варіантів ви зможете зробити вибір на користь одного з них.

Попередньо сплануйте свій маршрут, щоб ви могли спокійно переміщатися з салону в салон, а також виділіть для цього достатню кількість часу. Зверніть увагу: для того, щоб переміряти всі вподобані варіанти і зробити вибір варто витратити чимало часу. Погодьтеся, що поспіх в такому питанні буде недоречним!

У деяких салонах примірка весільних суконь платна, тому потрібно уточнити це питання у адміністратора, дізнатися чи є в салоні моделі, які вам сподобалися в потрібному розмірі і тільки після цього записуватися на примірку.

Зверніть увагу на наступні нюанси при виборі весільного салону:

1. Чи можна за кілька днів до весілля попрасувати сукню в салоні, щоб не шукати по місту місця, де така послуга є можливою.

2. Чи можливо підгнати сукню по фігурі в салоні, причому чи платна ця послуга.

3. Як персонал відноситься до суконь в салоні – пропонують одягнути рукавички перед приміркою, чи здають сукні в оренду, а якщо здають, то чи проходять такі наряди хімчистку після використання.

4. Якщо в салоні платна примірка, то уточніть питання наявності вподобаних вам моделей в потрібних розмірах.

5. Зверніть увагу на ставлення персоналу, адже у весільних клопотах ніщо не повинно затьмарювати ваше життя!