Відпочинок з дітьми на морі: організовуємо бездоганну подорож

Мандрівка до берегів лагідного моря — це завжди радість для всієї родини. Але якщо разом з усіма їдуть малюки, підготовка до відпустки має бути більш відповідальною. Відправляючись на сімейний відпочинок, варто довіритися професіоналам, а не покладатися лише на вдачу. Експерти туроператора Coral Travel створили унікальну концепцію сімейного відпочинку. У системі Coral Family враховано абсолютно все, аби зробити відпочинок з дітьми за кордоном безпечним, комфортним, змістовним та просто незабутнім!

Гарантія успіху — це раціональний підхід, за яким варто планувати канікули на морському узбережжі. Зокрема, перш за все необхідно визначитися із:

• Часом відпочинку. Для поїздки з дітьми на море краще обирати осінні місяці. Це ідеальний час для відвідання таких країн, як Об’єднані Арабські Емірати. Навіть взимку в ОАЕ буде комфортно родинам із дітлахами, адже тут є готелі, які працюють за концепцією сімейного відпочинку. До того ж, у цій чудовій арабській країні чи не найкращі в світі парки розваг та атракціонів.
• Сумою, яку планується витратити на відпустку. В агенціях продажу Coral Travel допоможуть знайти оптимальне рішення фінансового питання. Приміром, виплачувати кошти за путівку частинами (за умови раннього бронювання), взяти участь у вигідній акції тощо.
• Речами, які варто взяти із собою у подорож (попередньо вивчивши можливості та опції у готелі). Багато корисних порад стосовно того, що спакувати у валізу, можна прочитати на https://coralfamily.ua.

Осінь та зима в Еміратах з Coral Family

В готелях ОАЕ, котрі працюють за авторською концепцією родинного відпочинку, гостям пропонують багато цікавого та корисного. Звичайно ж, це комфортне розміщення у зручних номерах, достатній базовий сервіс та необхідні послуги на вимогу.

В готелях-учасниках концепції діють авторські фірмові програми дитячого відпочинку Sun Family Club & Sun Family Club Ultra та ряд додаткових послуг, мета яких — зробити відпочинок родин з малюками максимально безтурботним та безпечним. А саме: послуги Мама Service та NO Risk. Також мандрівників приємно здивують пільгові умови оплати. Дана концепція, окрім Арабських Еміратів, працює й у таких популярних для сімейного туризму країнах: Туреччині, Єгипті, Іспанії та Греції.

Найкращий сезон

Влітку температура на еміратських курортах може сягати +60 градусів тепла. Це заважає насолоджуватися як пляжним відпочинком, так і цікавими екскурсіями. Найкращий час для мандрівки до ОАЕ — жовтень, листопад та зимові місяці. Восени ще можна «впіймати» лагідне сонячне тепло — до +30, комфортна атмосфера для відпочинку на пляжі з дітьми, а також для того, щоб відвідати фантастичні парки розваг, гуляти вулицями надзвичайних міст, побачити найцікавіше. Взимку подорож буде не менш чудовою, адже температура падає до приємних +20–25. Купатися в морі можна досхочу (до того ж в готелях є басейни), а можливості для пізнання чудес ОАЕ стають просто безмежними.

Поділись


Новини партнерів