Поздоровлення з днем народження – це завжди хвилююча і відповідальна місія. І, якщо ви бажаєте справити незабутнє враження на винуватця події, обов’язково подбайте про квіти. Правильно підібраний букет духмяних квітів – це запорука того, що ваш подарунок буде оцінено по достоїнству. Якщо ж ваш щоденний графік досить завантажений, та вільного часу, щоб самостійно обрати квіткову композицію, просто немає, довіртеся професіоналам flowers.ua. Менеджери компанії працюють цілодобово і неодмінно допоможуть вам підібрати букет, в залежності від ваших побажань і бюджету.

Як обрати правильний букет?

Отже, якщо ви напевно не знаєте смаки іменинника, а гарний букет вкрай потрібен, менеджери та флористи Flowers.ua завжди готові прийти на допомогу. Більш того, ви власноруч зможете відсортувати всі позиції з асортименту згідно вартості та за деякими іншими категоріями. Найбільшою популярністю невпинно користуються букети з троянд різних кольорів, упакованих в крафтову бумагу. Такі композиції можна презентувати, як на день народження, так і без приводу зовсім. Прикладом таких букетів є “21 червона троянда”, “Чарівність” або ж “Святковий”, до складу яких входять троянди різних кольорів, починаючи від червоних та рожевих, закінчуючи жовтими. Однак, якщо ви бажаєте знайти більш оригінальну квіткову композицію, радимо звернути увагу на такі букети, як “Неймовірні Чудеса” або “Жіночність”. До їх складу входять декілька сортів квітів, які відмінно поєднуються один з одним. А, якщо ви шукаєте букет на день народження матері, квіткова композиція під назвою “Для Справжньої Королеви” або ж “Любов в твоїх очах” неодмінно розчулять найріднішу жінку в світі.
Як зробити замовлення за лічені хвилини?

Онлайн магазин квітів Flowers.ua надає кожному клієнту можливість зробити замовлення на сайті самостійно, при цьому залишивши додаткові коментарі до заказу. Однак, якщо часу для онлайн замовлення вкрай мало, клієнти завжди можуть зателефонувати за номером (067) 355-77-55 у будь-яку годину дня та ночі. На сторінках в Instagram і Facebook регулярно публікується багато цікавої інформації, включаючи акційні пропозиції та сезонні знижки. Також на сторінках соціальних мереж можна ознайомитися з реальними відгуками задоволених клієнтів компанії. Онлайн сервіс Flowers.ua піклується про кожного свого замовника, тому у стовідсотковій гарантії якості сервісу та квіткової продукції можна не сумніватися.