Найважливішим і головним періодом в шкільному житті малюка є перший клас, початковий довгий навчальний шлях довжиною понад 10 років. Саме на цьому етапі у дитини формується сприйняття про школу і навчальний процес. Тому важливо для батьків забезпечити своє чадо якісною літературою і робочими зошитами, які будуть служити стартом в навчанні різним наукам. Процес вибору ускладнює програма 1-4 класів для навчання, яка відрізняється в залежності від рівня поглиблення школи і напрямку класу.

Підбірка навчальної літератури, яку пропонують сучасні інтернет-магазини, зібрана з таким принципом, щоб повністю охопити різноманітність навчальних матеріалів для першокласників. У оптовому шкільному супермаркеті “Петрівка” батьки зможуть знайти усі необхідні підручники для 1 класу нуш і не тільки. Велика розмаїтість дозволяє батькам підбирати навчальну програму, яка максимально легко донесе дитині всю необхідну навчальну інформацію.

Робочі зошити та конспекти

Кожен конспект уроку для 1 класу, представлений в каталозі магазину “Петрівка”, має чітко викладену інформацію, розроблену досвідченими педагогами. Професійний підхід в написанні дитячої навчальної літератури забезпечує максимально ефективний результат вивчення. Створюючи величезний базис для вивчення предметів в наступних класах школи.

Робочий зошит 1 клас за допомогою одного з предметів знайомить дитину з азами написання слів і цифр, що є невід’ємною складовою писемності. Саме робочі зошити володіють грамотним набором методик і вправ для закріплення на практиці правильного і грамотного письма. Грайлива обстановка і вправи з кумедними завданнями полегшують процес написання перших слів і не викликають в дитини негативних емоцій і відчуття нудьги.

Для батьків, які прагнуть вникати в усі тонкощі навчального процесу, до кожного підручника і робочого зошита інтернет-магазини пропонують готові домашні завдання. Саме готові домашні завдання допоможуть батькам швидко відшукати відповідь на питання будь-якої складності і допомогти своїй дитині під час виконання вправ. Також  вони стануть джерелом для перевірки правильності вирішення задач і вправ, дозволяючи батькам контролювати правильність виконання.

Крім якісної навчальної літератури, каталог “Петрівки” пропонує прийнятну систему цін. Дозволяючи істотно економити в порівнянні з магазинами конкурентів. Доставка літератури для першокласників здійснюється по всій території України. Купуйте підручники, конспекти і робочі зошити для першого класу в супермаркеті “Петрівка” і гарантуйте собі високу якість літератури за кращу ціну.