На полицях супермаркетів можна знайти безліч різних сухих сніданків, які пропонують різні компанії. Сухі сніданки відрізняються не тільки за складом, але і за формою, кольором, упаковкою та різними “бонусами” для дітей. Зорієнтуватися в такому широкому спектрі продукції нелегко, тим більше, що всі вони зарекомендували себе, як смачний і цінний продукт. Але на даний час найбільшою популярністю користуються сухі сніданки Старт.

Сухі сніданки люблять не тільки діти, але і багато дорослих. Цей продукт не містить холестерину і виготовляється з корисних злакових культур. Є також дієтичні сніданки, які користуються популярністю серед людей, які прагнуть схуднути і тих, хто віддає перевагу здоровому способу життя. Майже всі виробники збагачують свою продукцію вітамінами і корисними мінералами, необхідними організму людини.

Серед продукції на полицях магазинів майже всюди можна знайти гарні упаковки – “Старт, сухі сніданки”. Вони мають привабливу ціну і представлені широким асортиментом різних смаків і видів.

“Start, сухі сніданки” – продукція, що випускається підприємством “Лантманнен Акса”, яке було створено на базі Бориспільського заводу. Вся продукція проходить контроль якості, починаючи з вибору сировини і закінчуючи кінцевими продуктами. Сухі сніданки цієї марки випускаються на англійському обладнанні APV-Baker. При виробництві сухих сніданків “Start!” застосовують унікальну технологію екструзії. Перевага цієї технології полягає в застосуванні поєднання різкого перепаду тиску і високих температур при обробці зерна.

Процес термічної обробки зерна відбувається дуже швидко, завдяки чому сухі сніданки “Старт” зберігають всі вітаміни і корисні речовини. Ця технологія дозволяє отримувати якісні натуральні продукти, які не містять холестерину, в яких збалансовані клітковина і корисні речовини. Добірні сорти пшениці, кукурудзи, вівса, ячменю та інших злаків – основа високоякісних продуктів “Start!”.

Торгова марка “Start!” вперше з’явилася в 1997 році. На сьогоднішній день асортимент Старт! розширився і налічує 30 найменувань.

Одним з найпопулярніших продуктів марки “Start! Сухі сніданки” є кукурудзяні пластівці “Start!”. Це смачний і корисний сухий сніданок, збагачений вітамінами і корисними речовинами, який люблять не тільки діти, а й дорослі.

Інший популярний продукт компанії – подушечки з начинкою “Шоколадні” “Start!”. Шоколадні подушечки можна вживати як з теплим, так і з холодним молоком. Це поживний і корисний продукт.

“Подушечки з начинкою” Шоколадні “виробляються з пшениці, цукру, кукурудзяного масла, какао-порошку, вівсяної крупи, кукурудзяного крохмалю, сухого молока, сухої молочної сироватки, солі, натурально-ідентичного ароматизатора – ваніліну, лецитину і вітаміну Е.

Вся продукція даної компанії цінується споживачами не тільки за доступні ціни, а й за високу якість і смак.