Вентиляція і кондиціонування – це забезпечення оптимальної температури та інших якісних характеристик повітря. До таких характеристик повітря в першу чергу відносяться: мінімально допустимий вміст вуглекислого газу (СО2), відсутність частинок пилу і запахів, стабільна вологість повітря. При створенні систем вентиляції та кондиціонування потрібно врахувати безліч чинників: кількість людей, якою діяльністю вони займаються, яка техніка чи прилади знаходяться поруч з ними і можуть впливати на мікроклімат приміщень, які стіни і вікна в приміщенні… Нюансів безліч і всі їх потрібно застосувати при проектуванні і монтажі систем вентиляції та кондиціонування! Тому, застосовуючи всі ці знання і навички, фахівці створюють тільки правильні системи.

Вентиляція приміщень перш за все має на увазі повну зміну повітря в потрібному для цього приміщення обсязі. (Технічною мовою – повітрообмін). Але найголовніше, це звичайно ж не технічні терміни і фізичні процеси, а комфортний стан людини в приміщенні! А це якраз досягається точними розрахунками, правильними технічними рішеннями і якісним і красивим монтажем.

Для житлових приміщень наявність гарної вентиляційної системи – дуже важливий фактор! Не дарма ж ми часто виходимо з дому або їдемо в ліс або парк з наміром “подихати свіжим повітрям”. Так ось по-суті, припливна вентиляція вирішує проблеми доставки свіжого повітря прямо до Вас додому! Так, повітря очищається від пилу і інших міських забруднень, нагрівається в холодну пору року і подається в приміщення саме в потрібному Вам обсязі. А щоб забезпечити не тільки надходження, а й повноцінний повітрообмін в приміщеннях – витяжна система видаляє “використане” повітря за межі приміщень.

Окрема робота припливної або витяжної систем неефективна, і тільки робота “в тандемі” припливної та витяжної систем – дає не тільки ефективний повітрообмін, але й забезпечує найбільш комфортний стан людини: здоровий сон, хорошу працездатність, відсутність “відчуття задухи”, та й просто – гарний настрій.

Саме тому, в компанії «Клімат Буд» велика роль відводиться роботі з домашнім кліматом. Фахівці компанії накопичили величезний досвід створення клімату як в житлових так і в комерційних приміщеннях, який вони і використовують при роботі з новими проектами.

Кондиціювання приміщень – управління температурою повітря в автоматичному режимі допомагає досягати комфортного стану якості поряд з вентиляцією. Кондиціонери зараз вже невід’ємна частина приміщень, де людина перебуває тривалий час – в квартирах і офісах, магазинах і готелях… Так само, системи кондиціонування потрібні в технічних приміщеннях – наприклад, в серверних кімнатах і центрах обробки даних.

Підібрати кращий кондиціонер або створити кращу систему кондиціонування саме для певного приміщення – не так просто, як здається!

Адже український ринок кондиціонування затоплений сотнями моделей кондиціонерів, та ще й різного типу, споживаної потужності і холодопродуктивності! А як зрозуміти – який краще, на що потрібно обов’язково звернути увагу, а які характеристики не важливі і можуть бути лише непотрібними розрекламованими функціями? Визначити кращий тип для кожного приміщення, підібрати систему кондиціонування по характеристикам, врахувати особливості її подальшої роботи і обслуговування – це робота спеціалістів компанії “Клімат Буд”!

Наприклад, компанія працює не з усіма брендами обладнання кондиціонування і вентиляції, а тільки з тими, які гідні бути встановлені в Ваших квартирах і будинках, при підборі грунтуючись на безлічі даних, враховуючи і досвід монтажу, і відгуки замовників, і його експлуатаційні витрати, і звичайно – шумові характеристики!

На сторінках сайту climatbud.com.ua Ви можете побачити деякі приклади робіт зі створення систем вентиляції, кондиціонування, пиловидалення. Лише маленьку частку з тих, які спроектували, поставили і змонтували фахівці компанії “Клімат Буд” за багаторічну діяльність. Так само, Ви можете замовити подібну систему, або використовувати лише якісь вподобані технічні рішення для власного клімату.

Компанія «Клімат Буд» вже більше десяти років успішно готує і впроваджує під ключ системи вентиляції, кондиціонування приміщень. ЇЇ фахівці  не просто встановлять для Вас кондиціонер, а створять комфортний душевний клімат в приміщенні! А також розроблять проект вентиляції приміщення з урахуванням всіх Ваших вимог.