Купуючи дитячий одяг батьки повинні знати кілька правил, адже до дитячого гардеробу є свої, певні вимоги. Дотримуйтесь їх і ви з легкістю підберете малюкові красивий, зручний і головне якісний одяг.

Сьогодні з’явилося дуже багато інтернет-магазинів дитячого одягу. Замовити дитячий одяг онлайн тепер можна жителям будь-яких міст, що дуже зручно, адже не кожне місто може похвалитися великою кількістю магазинів з дитячим одягом. Наприклад, один з таких сайтів – Ilovemommy.com.ua, де можна підібрати одяг для хлопчиків і дівчаток від відомих брендів. Але все ж для початку потрібно знати кілька правил вибору.

На що варто звернути свою увагу, вибираючи дитячий одяг:

  1. Склад тканини

Шкіра дитини – дуже ніжна, особливо в перший рік життя. Тому дитячий одяг не повинен бути виготовлений з синтетики, яка не дає шкірі нормально дихати і може викликати алергію. Кращі матеріали для дитячого одягу – бавовна, льон і натуральна шерсть. Синтетика часто коштує дешевше, але не варто піддаватися низькими цінами. Зрештою, здоров’я вашої дитини, дорожче.

При виборі моделі враховуйте вік малюка. У перший рік не потрібно купувати складні моделі з купою кнопок, застібок і блискавок. Виберіть більш зручний і простий варіант, а складні моделі залиште на більш старший вік.

2. Розмір

Приблизно до трьох місяців весь одяг однаковий за розміром. Купуючи одяг дивіться на маркування де вказано вік дитини. А ось дорослим дітям одяг маркується відповідно до зросту дитини. Саме цим параметром і потрібно керуватися при виборі розміру. В ідеалі, потрібна примірка. До речі, примірка діє і в багатьох інтернет-магазинах.

3. Колір

Вчені давно довели, що колірна перевага формується в ранньому віці і вона суттєво відрізняється у хлопчиків і у дівчаток. Найчастіше дитячий одяг виготовляють в яскравих, або світлих кольорів. Яскравий колір дуже подобається дітям і піднімає їм настрій. Можна також врахувати і характер дитини. Активні непосиди можуть носити помаранчевий і червоний, а спокійні дітки – синій, блакитний, зелений.

І не забувайте, що одяг повинен бути не тільки красивим зовні, але і зручним для вашої дитини.