Коучинг сімейних відносин: що це таке і коли потрібен

Мало кого влаштовує те, як він живе. Одних засмучує якість життя – сіро, нудно, безвихідно. Іншим не подобається оточення – не ті люди поруч, не та робота, компанія, посада, не той район, місто, країна. Треті не розуміють, навіщо і як жити – не збудували цілі, життєві стратегії, не знайдені смисли. З усім цим допоможе впоратись лайф коуч, знайти якого можна знайти за посиланням https://andmotiv.com/personal-life-relationships/.

В результаті роботи в форматі лайф коучингу клієнт, разом з коучем отримує відповіді на ці та багато інших питань. Коуч допоможе виявити ваші життєві смисли та  розробити план дій для досягнення цілей. Разом з досвідченим спеціалістом ви знайдете ті сфери, в яких отримаєте силу, натхнення і задоволення.

Лайф коуч допоможе визначити систему ваших цінностей і мотивацій, і при необхідності підкоригує те, що вас не влаштовує, не є ефективним, не дає драйву, стимулу до дій.

А як бути з помилками, проблемами, перешкодами на шляху до світлого майбутнього? Помилки можна виправити, проблеми – трансформувати в завдання, а перешкоди перетворити в чергову енергетичну сходинку.

Дуже корисно провести ревізію вашого оточення. Дізнатися хто вам дає сили, а хто їх відбирає, хто розвиває вас і збагачує знаннями, а хто тільки забирає сили, час і гальмує ваш особистісний або професійний розвиток. Що дає вам сім’я? Це відпочинок і відновлення сил, це сенс, заради якого ви займаєтеся бізнесом, це ідеальна мета, яку ще потрібно реалізувати? Або може, сім’я вам не потрібна, у вас був негативний досвід, або зараз ви живете з тими, хто вас не розуміє, не надихає, розчаровує, дратує? Разом з коучем ви розглянете можливості гармонізації вашого життя в родині і в бізнесі, вибудовування відносин з тими, хто поки не влаштовує вас. Або способи безболісного розриву шкідливих та непотрібних відносин.

Разом з особистим коучем ви розберетеся, чи влаштовує вас ваша робота, чи це саме та справа, якою вам потрібно займатися. Наскільки це збігається з вашими здібностями, можливостями, компетенціями, знаннями. І не потрібно підготувати стратегію вибору нової сфери вашої діяльності. І якщо це актуально, коуч розробить алгоритм входження в нову професію, в новий проект, в нову роль в бізнесі.

Що дасть сімейний коучинг вашій парі, навіщо і коли вам потрібно звертатися до сімейного коуча?  

Ви можете розпочати працювати над програмою сімейного коучингу:

  • якщо ви готові працювати над розвитком гармонійних відносин з партнером;
  • якщо вам потрібна допомога у вирішенні проблем, що виникли в сім’ї у відносинах з партнером, дітьми, батьками, родичами;
  • якщо ви стоїте перед вибором: зберігати або припиняти відносини, які вас напружують, які ви вважаєте безперспективними, шкідливими, що пригнічують вас.

 

Поділись


Новини партнерів