Спеціально для любительок онлайн ігор, ресурс girlsgames.su зібрав найцікавіші ігри для дівчаток, в яких маленькі модниці зможуть придумати і приміряти на своїх ляльок модне вбрання, навчаться підбирати прикраси та аксесуари, разом з досвідченими кухарями приготують вишукані страви та десерти, а також зможуть пошукати скарби і потренувати кмітливість в іграх на кмітливість. Дитина може обрати будь-яку з ігор для дівчаток, представлених на сайті і вирушити у захоплюючу віртуальну пригоду.

Найбільш популярними іграми для дівчаток є:

ГОТУЄМО ЇЖУ

Кожна гра в цьому розділі – справжнє кулінарне завдання. Не всяка принцеса знає, як зварити звичайний суп або спекти справжню італійську піцу. Ваша дитина зможе допомогти Ельзі або Даші-мандрівниці приготувати смачний обід.

ОДЯГАЛКИ

Тут на вашу донечку чекають надзвичайні ігри, в яких вона зможе безкоштовно спробувати себе в ролі стиліста і допомогти принцесам підібрати відповідний одяг. Яка дівчинка не любить красуватися перед дзеркалом в новому вбранні.

ВІНКС

Цей розділ створений для прихильниць серіалу про Вінкс і любительок грати в онлайн ігри для дівчаток безкоштовно. Феям потрібна допомога в оздобленні тортів, пошуку скарбів і підборі нарядів для вечірки.

ЗАЧІСКИ

Гарна зачіска може змінити зовнішність до невпізнання, зробити з будь-якої попелюшки принцесу. За допомогою гри ваша донечка навчиться створювати дивовижні зачіски і допоможе принцесам, які збираються на бал, виглядати бездоганно.

РОЗМАЛЬОВКИ

Дівчаткам будь-якого віку подобається підбирати кольори і розфарбовувати малюнки. У такій грі ваша дитина зможе розфарбувати улюблений персонаж так, як їй заманеться. Запрошуємо грати в ігри для дівчаток, використовуючи фарби і фантазію.

ПОЦІЛУНКИ

Романтичні побачення і дружні зустрічі – і ті, і інші починаються з привітального поцілунку. Ігри для дівчаток онлайн можуть дати дитині вказівки, які будуть цікавими для тих, хто починає цікавитися відносинами між статями.

ПЕРУКАРНЯ

Допоможи підібрати зачіску і макіяж для першого виходу в світ, прогулянки, походу на дискотеку. У цій грі ваша дитина зможе використовувати різні інструменти і навчиться підбирати відповідний образ для персонажів онлайн гри.

МАКІЯЖ

Не дозволяєте донечці користуватися своєю косметикою? Не біда! У цій грі вона зможе випробувати будь-які засоби на Барбі або зірках Голлівуда! Достатньо вибрати будь-персонаж і можна стати справжнім профі по мейк-апу.

БРОДИЛКИ

Пригоди, пошук скарбів, втеча і порятунок друзів – все це є в онлайн бродилках. Ваша дитина сама обиратиме кому хоче допомогти сьогодні подолати всі перешкоди – феям Вінкс, принцесам Ельзі та Ганні або Даші-мандрівниці.

ПРИНЦЕСИ

Принцеси – улюблені персонажі кожної дівчинки. Вона зможе стати кращою подружкою принцеси і допомогти їй вибрати відповідний наряд для зустрічі з принцом, підібрати зачіску і макіяж, відшукати скарби.