Мармурові портали для камінів

Кожній людині іноді необхідно провести теплий, спокійний вечір, сидячи біля каміна, загорнувшись в теплий плед. Камін з мармуру – це та частина інтер’єру, яка надає затишок будь-якому будинку. Мармуровий портал необхідний як для краси, так і для збереження тепла, можна вибрати тут.

Для того, щоб встановити якісний і довговічний портал, необхідно всього лише звернутися в компанію AV-KAMIN. Фотогалерея мармурових порталів рясніє різноманітними варіантами для облаштування Вашого будинку. Фахівці цієї компанії допоможуть визначитися з варіантами для інтер’єру будь-якого стилю, такого як бароко, рококо, класика або навіть прованс. Портали з мармуру можна оформити під будь-який напрямок.

Найважливіше, що повинен пам’ятати клієнт перед тим, як замовляти дане облицювання, це те, що під різні види топки необхідні різні види порталів. Це обумовлено тим, що вже сконструйовану топку неможливо підігнати під облицювання і навпаки, облицювання універсальне для будь-яких розмірів. А ось сторінка, де можна підібрати камін на будь-який смак.

Портали для камінів вимагають особливої уваги, так як саме ця деталь є головним помічників в створенні приємної атмосфери. Він здатний надати комфорт Вашої вітальні, і безсумнівно підніме настрій домочадців.

Якими плюсами володіє даний вид обкліцювання? Їх високоексплуатаційним характеристикам можуть позаздрити найрізноманітніші каміни. Цінова політика, в даному випадку, відповідає якості.

Як відомо, мармур – натуральний камінь, тому є екологічно чистим матеріалом. Він не завдає шкоди здоров’ю людини. Отже, розжарюючись від високих температур, мармуровий портал не виділятиме в повітря токсичних речовин. Важливо відзначити, що каміни з мармуру стійкі до корозійних середовищ, що характерно не для всіх понад новітніх порталів.

Ще з давніх часів цей камінь був показником розкоші, гарного смаку і заможності. Бездоганний вигляд порталу та його вишуканість радує око і зігріває серця господарів будинку, а так само дозволяє вписатися в інтер’єр будь-якої кімнати, тому ті, хто одного разу мав справу з цим матеріалом, тут же поспішають замовити його знову.

Обробка мармуру – ціле мистецтво, але його «родзинка» – це легкістю. Популярність свою він заробив не тільки в століття комп’ютерних технологій і роботів, але, що дивно, і в середньовіччі. Не всі подібні матеріали можуть похвалитися чудовим терміном служби, характеристиками у використанні, а так само тим, що можна виготовити камінні портали різних форм, на смак кожного клієнта. Завдяки своїй екологічній чистоті, простоти огранки, велич вогню такого каміна буде ростити не одне покоління.

Для того, щоб можна було швидко визначитися з покупкою, AV-KAMIN надає найпопулярніші види мармурового облицювання:

  • Сірий мармур. Славиться своєю колоритністю, багатим вибором відтінків. А так же різність зернистості грає свою роль. Природа каменя така, що прожилки білого кольору створюються шикарні візерунки на плитах каміна.
  • Білий мармур. Цей матеріал здатний грати зі світлом. Завдяки наявності яскравої колірної гами, в різний час доби, камінь блищить по-різному.
  • Кольоровий мармур. У цьому виді величезну роль грає будова кристалічної решітки, адже саме від неї залежить колір мармуру: блакитний, рожевий і інші, так само можна створити індивідуальне розташування візерунків.

Слід врахувати переваги покупки мармуру для обробки камінів:

  • Не потребує додаткових обробок. Протягом терміну використання зберігає структуру і колір.
  • Мармур є твердим матеріалом, а значить, стійкий до різних температур. Можна наносити візерунки і малюнки – ніяких проблем не виникне.
  • Відмінна теплоізоляція. У вас вже немає в топці вогню? Не біда! З цим матеріалом тепло випромінюватиметься ще довгий час.
  • Важливо розуміти, що кожен матеріал має свої особливості. У роботі з мармуром не варто використовувати кислотосодержащие кошти і абразивні матеріали.
  • Можна створити портал власного авторства. Все, що для цього потрібно, це вказати породу мармуру вимоги і особливості конструкції. Наша компанія гарантує якісну і надійну роботу з каменем.
Поділись


Новини партнерів