Ламінат Таркетт: зручно, надійно та красиво

Ламінована підлога від німецької компанії Tarkett поєднує в собі високу якість та сучасний стиль. На сьогодні таке покриття для житлових та комерційних приміщень користується великим попитом, оскільки має багато переваг. Яких? Про це ви можете дізнатись з цієї статті.

Нескінченні можливості дизайну

Ламіновані планки мають дуже різноманітний дизайн, особливо якщо їх порівнювати з іншими видами підлогового покриття. Це обумовлюється тим, що декори для них друкуються на спеціальному папері. Компанія Таркетт випускає моделі які імітують натуральну деревину, каміння чи будь-яку іншу поверхню. Завдяки великому різноманіттю варіацій дизайну ламінованих планок, кожен споживач знайде для себе найкращий варіант. Крім того, завдяки декоруванню ламінату він бездоганно вписується у будь-який інтер’єр приміщення.

Практичність у експлуатації

Ламінат Tarkett є практичним покриттям для підлоги, оскільки його виготовляють з плити HDF, яка є базисом всієї багатошарової конструкції і відповідає за міцність планок. Верхній шар настилу, на основі меламіну, виступає бар’єром від плям, механічних пошкоджень та вологи. Отже, ламінованому покриттю не страшні кігті тварин, ходьба на підборах чи коліщатка стільців.

Легкість та швидкість монтажу

Багато споживачів віддають перевагу ламінованому покриттю саме тому, що його можна укладати без спеціальних для цього навиків, адже такий настил по собі нагадує пазл. Основною перевагою ламінованої продукції Таркетт є сучасне замкове з’єднання «2-Lock», яке дозволяє змонтувати підлогу навіть одній людині, крім того воно заощаджує час на укладанні приблизно на 50%.

Сертифікованість продукції

Ламінат від Tarkett має велику кількість сертифікатів, переглянути яку можна на їх офіційному сайті. Саме сертифікати є підтвердженням відповідності настилу вимогам технічних регламентів та стандартів ринку ламінованого покриття. Наприклад, ламінат Таркетт відповідає стандарту сертифікації якості повітря в приміщенні «FloorScore», який свідчить про те, що продукція може використовуватись без проблем людьми з астмою чи алергіями.

Простота у догляді за підлогою

За ламінованою підлогою цієї німецької марки дуже легко доглядати, а це дуже важливо для кожного споживача. Зазвичай, підлогу досить протерти в міру вологою ганчіркою або просто підмести і чистота у приміщенні забезпечена.

Поділись


Новини партнерів