Ви плануєте організувати фотосесію, що робити? У всіх містах, особливо в мільйонниках, стільки фотостудій, що очі розбігаються. Кожна з них унікальна – по декораціях, за атмосферою, по розташуванню і т.д. Звичайно, без особливих знань і досвіду людина вибирає студію виключно по симпатії до інтер’єрів.

«Подобається! Хочу фотосесію тут! »- це найчастіший аргумент і критерій!

Правда, не кожне відвідування фотостудії проходить радісно і позитивно, тому що це залежить не тільки від красивого декору. Якщо ви шукаєте якісну фотостудію у Харкові, радимо вам відвідати v-studia.com.ua. А зараз ми розповімо вам, на що звертати увагу при виборі фотостудії. І, повірте, важлива кожна деталь!

УСТАТКУВАННЯ

Завжди запитуйте, яке обладнання є в залі, наскільки воно нове і сучасне. Від цього безпосередньо залежить якість фотографій.

РОЗТАШУВАННЯ

Вибирайте ту фотостудію, до якої ви зможете усією групою зручно і швидко добиратися. Не забувайте, що ви бронюєте конкретний час, і в разі запізнення ризикуєте його втратити.

ПАРКОВКА

Це можна не пояснювати. Якщо ви автомобіліст – ви знаєте, про що йдеться.

ГРИМЕРНІ КІМНАТИ

Без них зібратися на фотосесію практично неможливо. І уточніть, скільки є робочих місць для візажистів. На величезну студію в кілька залів 2 маленькі гримерки-дзеркала – це жахливо мало. До речі, не забудьте уточнити про відпарювачі і кронштейни для одягу.

МІСЦЕ ДЛЯ ВІДПОЧИНКУ

Якщо у вас довга зйомка, та ще й з підготовкою до неї, вам неодмінно захочеться перепочити. Прекрасно, якщо в студії є можливість посидіти в приємній обстановці, випити чай або каву, насолодитися виконаною роботою.

ПРИРОДНЕ ОСВІТЛЕННЯ

Покажіть нам фотографа, який не любить працювати з природним світлом. Це ж зовсім інші кольори, відтінки, тіні. Чим більше вікон в студії – тим краще!

КОМФОРТНА ТЕМПЕРАТУРА В ПРИМІЩЕННІ

Ви абсолютно точно не захочете посміхатися, радіти чи зображати будь-які інші емоції, якщо вам буде холодно. Обов’язково уточніть, чи немає в фотостудії проблем з опаленням.

ЧУЙНИЙ ПЕРСОНАЛ

У правильній студії вас зустрінуть з посмішкою, покажуть, де зняти і залишити верхній одяг, проведуть екскурсію по студії, допоможуть налаштувати обладнання, дадуть відповідь на всі питання і допоможуть вирішити будь-які технічні проблеми в процесі зйомки. Зверніть увагу, як з вами спілкується адміністратор по телефону.

Якщо ви ще не були в конкретному місці, всі ці моменти ви можете дізнатися з відгуків відвідувачів. Не соромтеся ставити питання тим, хто вже попрацював в цікавій для вас фотостудії, не бійтеся ставити питання адміністратору по телефону.