Можливість гармонійно прикрасити приміщення будь-якої площі з якими завгодно за висотою стелями – виключна перевага аеродизайну. Завжди можна вибрати повітряні кульки відповідного кольору і розміру, щоб декор був помітний з будь-якої точки огляду, достатньо тільки завітати у відповідний магазин. Оформлення інтер’єру приміщень як при підготовці домашніх свят, так і при проведенні громадських або корпоративних урочистих заходів в залах адміністративних або концертно-розважальних будівель дизайнери виконують швидко за заздалегідь узгодженим проектом.

Прикрасити зал для святкування за допомогою кульок можна:

  • для святкування ювілею компанії або власного дня народження;
  • для проведення блискучого весілля або презентації нового товару;
  • для шкільного випускного балу або урочистого святкування 8 березня;
  • для професійного або спортивного свята;
  • для романтичного вечора.

Для кожного заходу дизайнери розробляють відповідний декор, та замовляють повітряні кулі з доставкою: звичні латексні, літаючі, з сюрпризом, різні фігури, цифри і конструкції.

Декор відкритих майданчиків кулями

За допомогою повітряних кульок можна вирішити задачу оформлення дитячого свята, яке відбудеться на подвір’ї дитсадка або заміського будинку. Сучасні компанії, які пропонують повітряні кульки для декору, готові здивувати дітей великими ляльками – персонажами популярних мультфільмів і героями казок. У них ви знайдете незвичайні кулі, що реагують на найменший подих вітру або простий рух повітря, викликаний людиною, що проходить поруч з іграшкою. Такі «ходячі» кулі – відмінне рішення для того, щоб прикрасити заходи, що проводяться на площі (в парку) або іншому відкритому просторі. Декоратори пропонують фольговані фігури і унікальні скульптури різної величини, змодельовані з латексних куль.

Зверніть увагу на каталог кульок, які дизайнери використовують при художньому моделюванні композицій. Декоратори готові створити нескінченну різноманітність поєднань, адже сьогодні ви можете замовити повітряні кулі певної колірної гами для проведення заходів, «забарвлених» в заданий тематикою тон. Вибирайте відповідний колір з асортименту:

  • напівпрозорі кульки;
  • непрозорі глянцеві кульки;
  • кульки з металевим блиском (перламутрові).

Захід вимагає оформлення в ваших корпоративних тонах? Завжди можна купити повітряні кулі (фігури) будь-якого виду і кольору. Вибирайте форму арки або гірлянди, скульптури або ляльки, а дизайнери зберуть їх у зазначеній вами колірній гамі. Ідеальна правильна форма куль і точне повторення кольору дозволяють створювати урочистий декор для камерних заходів. А яскравість і насиченість кольорів допомагають оформляти веселі свята і неформальні ранки (вечірки).