1 вересня 2019 року в Києві відкрився новий Центр лазерної епіляції «Лазерхауз». Приїхати на процедури можна за адресою: бульвар Марії Приймаченко, 7 (найближча станція метро – Дружби народів). Крім лазерної епіляції, Центр надає послуги з наноепіляціі і лазерної косметології. У зв’язку з відкриттям клієнтам надаються різні знижки та акції.

Сьогодні в Україні функціонує 49 філій «Лазерхауз». Як і інші Центри, нова філія користується сучасним обладнанням, які пройшли незалежне тестування. У Центрі можна з комфортом видалити небажане волосся, зробити лазерне омолодження шкіри, пройти курс лазерного лікування вугрової хвороби і судинних патологій. Клієнти можуть записуватися на процедури з першого дня. На честь відкриття Центру на Дружби народів кожен його відвідувач отримує знижку -40% на лазерну епіляцію «Золотий Стандарт». Акція діє до 15 вересня. Послуги надають досвідчені сертифіковані фахівці з вищою медичною освітою, за плечима яких сотні процедур з лазерної епіляції і косметології.

Комфорт клієнта – на першому місці для співробітників Центру. Кабінети для лазерної епіляції обладнані діодними лазерами Lumenis Light Sheer ET виробництва США, які вважаються найбільш ефективними лазерними системами в боротьбі з небажаними волоссям. Головна перевага такого обладнання – висока точність видалення волосся і відсутність неприємних відчуттів під час процедури. Апарат оснащений насадкою з контактним охолодженням, завдяки чому шкіра не пошкоджується і не травмується.

Про компанію

«Лазерхауз» – всеукраїнська ліцензована мережу центрів лазерної епіляції і косметології, якій довіряють мільйони клієнтів. Керівництво Мережі постійно модернізує обладнання та впроваджує новітні рішення для підвищення якості послуг. У клініках Мережі працюють виключно компетентні фахівці, які регулярно відвідують різні курси, семінари та тренінги для підвищення кваліфікації. У 2014 році «Лазерхауз» отримав найвищу медичну нагороду – акредитаційний сертифікат першої категорії, що підтверджує високий рівень професіоналізму персоналу і служить гарантією надання ефективних та безпечних послуг.

За останні роки «Лазерхауз» заслужив і інші почесні нагороди:

• медаль «Вибір року» (удостоювався 4 рази);
• орден «Велика спадщина Гіппократа»;
• нагороди «American Esthetics Awards» та «Euro Aesthetic Award».

Крім інноваційного обладнання та висококваліфікованого персоналу, «Лазерхауз» привертає доступною ціновою політикою. На процедури діють різні знижки та акції, ознайомитися з умовами яких можна у відповідному розділі на офіційному сайті. Тут також можна більше дізнатися про процедури, подивитися фотографії до і після, записатися на процедуру: https://www.laserhouse.com.ua/.

Контакти:

Тел: (093) 177-1611; (044) 585-7007;
Viber: (093) 867-7524;
Посилання на наші соц. мережі:
Instagram: https://www.instagram.com/lazerhouseukraine/;
Facebook: https://www.facebook.com/lazerhouseukraine/.