ЖК “Агам”: сучасні приміські новобудови

Чому люди з регіонів прагнуть потрапити в столицю? Київ надає своїм жителям набагато більше можливостей в плані самореалізації, кар’єри, дозвілля. Тут цікавіше і комфортніше жити – мегаполіс дійсно дуже розвинений, радує своєю сучасністю.

Ви теж вже давно плануєте підкорити це місто, але поки не придумали як? Кращим рішенням буде перебратися сюди назовсім. Але для цього доведеться придбати власне житло. Так, квартири на вторинному ринку для приїжджих з областей недоступні за ціною. Але ось первинний радує різноманітністю варіантів і помірними тарифами на квадратні метри. Ви можете самі в цьому переконатися, ознайомившись з пропозиціями від ЖК Агам – на сайті agam.kiev.ua можна дізнатися більше про комплекс, його квартири.

Де знаходиться даний об’єкт? Його зводять в Вишневому квартири подивитись можна на сторінці http://agam.kiev.ua/ua/kvartiry/. Це приміський житловий комплекс, який порадує своєю затишністю, сучасною архітектурою.

Чи зручно жити за межами столиці? Це раніше приміські райони представляли собою занедбані і погано облаштовані зони. Але зараз ця місцевість перетворилася. Тепер по рівня комфорту приміські квартали не поступаються столичним. Територія житлових комплексів упорядкована, радує око своєю доглянутістю. Що щодо інфраструктури? Вона на висоті – проживаючи поза Києвом, ви не будете ні в чому мати потребу. Всі необхідні об’єкти будуть розташовані в крокової доступності від вас.

Треба відзначити близькість нового ЖК «Агам» до столиці – ви зможете за короткий час дістатися про Києва. Причому, вівсі необов’язково обзаводиться власним автомобілем, адже тут є продумана транспортна розв’язка з зупинками громадського транспорту. Поруч також знаходиться станція метро. Завдяки цьому ви не будете відчувати себе відірваними про цивілізації.

Які об’єкти інфраструктури є поблизу комплексу? Тут відкриті магазини, кафе, гіпермаркети, салони.

Окремо треба сказати про внутрішню зону ЖК. Забудовник постарався зробити її зручною для мешканців. У дворах будинків передбачені дитячі майданчики, алеї, тенісний корт. Є тут і паркова зона з велосипедними доріжками. Газони і клумби надають комплексу презентабельний вигляд. На його території можна гуляти з дітьми, відпочивати з друзями.

Зверніть увагу, що доступ сюди обмежений. Внутрішня зона нового житлового комплексу є закритою і охороняється. Це означає, що мешканцям не доведеться хвилюватися за свою безпеку.