Лазерна епіляція – це інноваційний метод видалення волосся, що супроводжується повним руйнуванням волосяних стрижнів і їх фолікулів. Це найкраще рішення для тих, хто мріє назавжди позбутися від волосся на різних ділянках тіла.

У студії краси Тетяни Луцик лазерна епіляція виконується у відповідності до стандартів, та є  абсолютно безпечною для здоров’я. Ви можете залишатися впевнені в ефективності і безболісності процедури.

Принцип дії

Меланін – це темний пігмент волосся, що міститься в стрижні і фолікулі. Він сприйнятливий до світлових хвиль, тому під впливом лазерного променя нагрівається і повністю руйнує матрикс. Результат – випадання волосяного стрижня з «коренем» через 10-14 діб після сеансу.

Багато фолікулів перебувають у фазі сну (близько 60-70%), тому для остаточного позбавлення від них буде потрібно пройти курс епіляції, що складається з 6-10 процедур. Їх кількість визначається дерматокосметологом з урахуванням особливостей вашого організму.

Лазерна епіляція Львів – це медична процедура, спрямована на вирішення естетичної проблеми. Саме тому рішення про її проведення ви приймаєте самостійно. Пройшовши курс, ви зможете назавжди позбутися небажаного волосся і відмовитися від дискомфортної депіляції.

Яке обладнання використовується для лазерної епіляції?

У студії краси та здоров’я Тетяни Луцик епіляцію проводять імпульсним діодним лазером. MeDioStar NeXT PRO – це професійна лазерна медична техніка, що випускається в Німеччині. Модифікація NeXT PRO стала 5-ою за рахунком в лінійці розвитку лазерів для епіляції MeDioStar.

MeDioStar NeXT PRO довів свою ефективність і затребуваність, ставши еталоном лазерної епіляції для багатьох виробників аналогічної медичної техніки. Сьогодні процедури лазерної епіляції, омолодження шкіри, лікування акне, відбілювання шкіри виконуються саме на такому апараті в безлічі великих багатопрофільних медичних центрах по всьому світу.

Основні переваги та особливості даної моделі:

  • Універсальність: апарат може застосовуватися на всіх фототипах шкіри і для видалення волосся будь-якого кольору, крім сивого і яскраво рудого (помаранчевого).
  • Багатофункціональність: апарат ефективний не тільки для лазерної епіляції, але й для ряду інших косметологічних процедур: ліфтинг і омолодження, відбілювання шкіри, позбавлення від акне.
  • Ефективність: лазер відрізняється від аналогів конкурентів рядом інновацій, в тому числі наявністю кварцового волокна для передачі імпульсу, сапфіровим покриттям, що запобігає затуманенню, квадратним профілем променя, що виключає прогалини (пропуски) при обробці складних ділянок або шкірних складок.
  • В процесі процедури подається одномоментно двохвильовий імпульс 810 і 940 нм, що дозволяє ефективно руйнувати волосяні фолікули, в тому числі глибоко розташовані. Дана методика виключає вплив на прилеглі ділянки шкіри і повністю безпечна.
  • Інноваційна система охолодження: вбудована потужний система «Пельтьє» виключає перегрів шкіри і забезпечує неперевершений комфорт для пацієнтів під час проведення процедур, незалежно від їх тривалості
  • Режим Smooth Pulse: так званий «гладкий імпульс», дозволяє провести ефективну лазерну епіляцію за короткий час. Виробляючи до 12 спалахів в секунду, на вашому тілі гарантовано не залишиться жодної необробленої ділянки.
  • Режим Professional: надає розширені можливості для модуляції імпульсів. В даному режимі лікар може регулювати частоту, потужність, тривалість і навіть форму імпульсу, що дозволяє підібрати оптимальні параметри для лазерної епіляції індивідуально для кожного пацієнта і добитися максимальної ефективності терапії.

За матеріалами косметології Львів https://tetyanalutsyk.com.ua/