Засоби по догляду за волоссям Erayba Professional (Іспанія) – це революція в світі професійної косметики. Заснована в 1983 році як сімейний бізнес, на сьогоднішній день компанія є одним зі світових лідерів, продукція якого користується незмінним попитом у більш ніж 50 країнах світу.

Де можна придбати продукцію Erayba Professional?

Ще кілька років тому знайти косметику Erayba Professional в Україні можна було тільки в салонах краси. Сьогодні інтернет-магазин професійної косметики “Constant Delight” надає унікальну можливість придбати професійні засоби для догляду за волоссям Erayba в широкому асортименті за доступною вартістю. Переконатися в цьому можна за посиланням https://constant-delight.com.ua/products/vendor/erayba. Висока якість і оригінальність продукції підтверджується наявністю відповідних сертифікатів.

Erayba Professional – думай про волосся, думай про красу!

Домогтися такого приголомшливого успіху вдалося завдяки використанню інноваційних технологій, сучасного обладнання і безперервного зв’язку науки і виробництва. Завод з виготовлення косметики розташований в передмісті Барселони і займає площу понад 2000 кв.м. Косметичні засоби розробляються висококваліфікованими співробітниками власної науково-дослідної лабораторії, і проходять тестування провідними іспанськими експертами-перукарями. Такий підхід дає можливість створювати унікальні продукти для ефективної і комфортної роботи професіоналів.

Косметика Erayba Professional виготовляється строго відповідно до високих європейських стандартів якості. Асортимент продукції постійно поповнюється новинками і представлений професійними косметичними засобами по догляду за волоссям та шкірою голови.

Доглядати за волоссям стало ще простіше!

Метою компанії Erayba є створення інноваційних косметичних засобів для більш якісного догляду за волоссям будь-якого типу. Фахівці компанії не зупиняються на досягнутому і постійно поповнюють асортимент продукції новинками. Сьогодні компанія пропонує кілька супер ліній косметики, кожна з яких заслуговує на окрему увагу.