Огляд французьких засобів з догляду за шкірою обличчя Mixa

У 2017 році в Україні з’явився новий б’юті-бренд – Mixa, який став справжнім подарунком для власниць шкіри, що страждає від стягнутості, лущення й почервоніння. Відтепер ви можете виконати діагностику, замовити безкоштовний зразок і придбати засоби з догляду за шкірою обличчя “Мікса” в магазинах нашої країни. Те, що раніше було доступним лише французьким жінкам, віднині легко купити й українкам.

Косметика Мікса

Чутлива шкіра – яка вона?

Чутливість – це не тип, а особливість епідермісу. У вас може бути чутлива суха, жирна або комбінована дерма. Основні показники того, що вам потрібен особливий, делікатний догляд:

  • відчуття стягнутості;
  • сухість та лущення;
  • поколювання й пощипування;
  • почервоніння та подразнення.

Шкіра миттєво реагує на будь-які зовнішні чинники: зміну температур, ультрафіолет, пориви вітру та навіть умивання водою – усе здатне викликати алергічну реакцію. У чому причина? Захисний бар’єр епідермісу був пошкоджений через постійне перебування на сонці, використання агресивних косметичних засобів або внаслідок стресу. Є й інші чинники, але найсерйозніший – погана екологічна ситуація. Не дивно, що за даними різних джерел до 55% українських жінок мають чутливу шкіру.

Яким повинен бути догляд за чутливою шкірою?

Делікатним. Тільки гіпоалергенна косметика без барвників, парабенів та ароматизаторів. Умиватися водою з-під крана категорично заборонено. Замість цього фахівці радять очищати обличчя молочком або міцелярною водою. І не забувайте про постійне зволоження.

Французька косметика “Мікса”

Перші засоби з’явилися ще в далекому 1924 році у Франції. Спочатку бренд позиціювався лише як експерт з догляду за ніжною шкірою малюків. Він виявився справжньою знахідкою для багатьох французьких мам. А з 1976 року косметику Mixa почали використовувати й жінки, що поклало початок створенню лінійки з догляду за чутливою шкірою обличчя.

Продукти бренду не містять парабенів і барвників. Фахівці ретельно підбирають інгредієнти для чутливого епідермісу, а готові формули проходять обов’язковий дерматологічний контроль. Тому кожен засіб французького виробника не лише ефективний, а й безпечний.

Вибираємо продукцію “Мікса” для обличчя

Уся косметика бренду ділиться на категорії залежно від виду засобу (крем, сироватка, молочко, міцелярна вода) і типу шкіри:

  • Сухий епідерміс. Живлення, надання м’якості та шовковистості. Ключові інгредієнти косметики: олія примули та каріте, комплекс поживних речовин. У категорії наявні такі засоби: міцелярна вода, цика-крем та живильний крем.
  • Почервоніння. Боротьба з почервонінням, покращення кольору обличчя. Основні компоненти засобів: вітамін В3, екстракт арніки, кофеїн. Продукція: ВВ-крем і зволожувальний СС-крем проти почервонінь.
  • Недосконалості. Контроль жирного блиску, зменшення видимості пор, боротьба з недосконалостями. Основні компоненти косметики: силікат S, цинк. Продукція: міцелярна вода, зволожувальний крем проти недосконалостей.
  • Для зневодненого епідермісу. Інтенсивне зволоження. Ключові інгредієнти формул: гліцерин, екстракт троянди, гіалуронова кислота. Засоби: зволожувальний крем, двофазний засіб для зняття макіяжу, міцелярна вода, молочко, крем-гель “Гіалурожель”, гель-сироватка для гіперчутливої дерми.

Чутлива шкіра? Ви обов’язково відшукаєте свій продукт серед асортименту французької косметики Mixa. Успіхів!