Перше питання, яким задаються люди, які зважилися на ринопластику, звучить так – де найкраще зробити операцію і як вибрати потрібну клініку? У наш час у всіх великих містах країни з’явилася величезна кількість медичних центрів, що пропонують свої послуги з корекції форми носа.

До вибору медичного закладу варто підійти з максимальною відповідальністю. Отже, на які основні аспекти слід звернути увагу при виборі медичного закладу, в якому буде проводитися ринопластика? Клініка повинна мати хорошу репутацію і позитивні відгуки в інтернеті, а також сайт, на якому в доступному вигляді була б присутня вся необхідна для пацієнта інформація. Для прикладу відвідавши ресурс https://virtus.ua/esteticheskaya-rinoplastika/ ви маєте можливість ознайомитись з детальним переліком усіх послуг, які надає клініка, переглянути інформацію про кваліфікацію спеціалістів клініки, вивчити ціни на послуги та переглянути фото.

Чому це важливо? Справа в тому, що хоч популярність і не є 100% гарантією якості, проте, якщо в клініку звертається багато людей, що залишають після відвідування позитивні відгуки, то це характеризує медичний центр з позитивного боку.
Люди оцінюють якість наданих їм послуг, сучасність встановленого обладнання, професіоналізм хірургів, середнього і молодшого медичного персоналу. Якщо установа надає неякісні послуги, то це обов’язково випливе назовні.

Ще одним важливим фактором при виборі клініки для ринопластики є її вузька спеціалізація. Важливо, щоб в обраному медичному центрі однією з основних процедур була ринопластика. Клініка повинна спеціалізуватися саме на цій процедурі. Не варто звертатися в медичні центри, в яких одні і ті ж лікарі крім операцій по корекції форми носа ще й видаляють родимки або роблять ліпосакцію.

Крім спеціалізації і відгуків необхідно отримати власне уявлення про роботу медичного центру. Для цього, перш ніж погоджуватися на операцію, потрібно записатися в цю клініку на консультацію, в ході якої можна з’ясувати у лікаря всі запитання, і скласти власну думку, як про клініку, так і про фахівця, який буде проводити операцію.
Обов’язково потрібно задати хірургу питання, як часто особисто він проводить таку операцію, як ринопластика. Клініка і сам лікар, як її представник, обов’язково дадуть відповідь на всі ваші запитання.

Для багатьох людей основним критерієм при виборі клініки для ринопластики є ціна. Це нормально, але не варто робити цей пункт головним. Якщо установа пропонує ціни значно нижчі за ринкові, це привід насторожитися. Необхідно з’ясувати, в чому причина таких низьких цін, адже жодна клініка не працюватиме собі у збиток.