Бренд Benefit Cosmetics створено для того, щоб грамотно і вміло виділити натуральну красу жінки. Користуючись декоративною косметикою цієї торгової марки ви виразно підкреслите свою свіжість, природність і привабливість.

Ця торгова марка не пропонує яскраві та помітні відтінки, справедливо вважаючи, що виділятися в натовпі варто іншим, а саме правильним і грамотно зробленим макіяжем в природній гаммі кольорів.

Ви здивуєтеся тому, як просто можна підкреслити виразність погляду, та зробити його привабливим, використовуючи чорну туш і тіні з таємничим мерехтінням бежевого кольору. Природну свіжість вам також додадуть рожеві рум’яна і блиск для губ торгової марки Benefit Cosmetics, який м’яко світиться на ваших устах.

Робити макіяж  за допомогою продукції цієї марки легко і приємно, якщо підібрати жіночні і ніжні тони, які підходять саме вам, та вдало поєднуються з тоном і кольором шкіри.

Косметика Benefit Cosmetics представлена в достатньо широкому асортименті декоративної косметики ніжного пастельного тону. При бажанні будь-яка дівчина чи жінка підбере продукцію Benefit Cosmetics, яка ідеально підходить саме їй. В Україні цю косметику можна придбати в інтернет-магазині Beauberry.

Історія створення торгової марки Benefit Cosmetics

Косметична продукція цього бренду почала своє життя в Америці, на сьогоднішній день вона представлена ​​в багатьох країнах світу. Особливу любов і популярність отримала у європейських жінок різного покоління, що вважають за краще виглядати максимально природно.

Відкриття маленького салону краси в Сан-Франциско дало початок успішній кар’єрі бренду Benefit Cosmetics. Дівчатам легко вдавалося звернути увагу на чудову якість цієї косметики. Відвідувачки захоплювалися косметичним салоном, який був схожий на карамельну лавку.

Косметика Benefit Cosmetics приємно радувала і дивувала з самого початку, у всьому відчувалася радість та кидався в очі дівочий, хитромудрий дизайн. Унікальні та впізнавані ретро-картинки в стилі середини 50-х, ще й досі прикрашають упаковку цієї фірми.

Крім цього, Косметика Benefit Cosmetics незмінно пропонує високу якість продукції, натуральний склад, ефективність, стійкість і безпеку. Важливе значення мають її гіпоалергенні властивості.

До початку 2000-х корпорація Louis Vuitton Moët Hennessy купує марку Benefit Cosmetics, що користується величезною на той час популярністю. З цієї хвилини поширення цієї косметики по всьому світу відбувалося ще швидше. Знамениту марку можна було знайти і в косметичці домогосподарки, і в сумочці таких знаменитостей, як Періс Хілтон, Кайлі Міноуг, Дженніфер Лопес і багатьох інших.

Сьогодні, з кожним новим сезоном з’являються нові косметичні колекції цього відомого бренду. У великому асортименті представлений величезний вибір туші для вій, контурних олівців для губ і очей, тіней для повік, рум’ян, пудри, тональних засобів, підводок, рідкого блиску і губних помад! Косметика Benefit Cosmetics зробить будь-яку жінку по справжньому щасливою!