Срібні прикраси часто виглядають краще за золоті, оскільки здаються більш легкими, ніжними і витонченими. Купівля прикрас з срібла відчутно не вдарить по вашій кишені, зате ви станете володаркою довговічних і вишуканих виробів. Крім того, срібло – це універсальний метал, який підходить практично до будь-якого одягу.

Але для того, щоб зробити вдалу покупку, яка буде тішити і прикрашати вас довгі роки, необхідно знати як же правильно вибрати срібні прикраси.

Якщо ви вже визначилися яку прикрасу хочете придбати, рекомендуємо відвідати інтернет магазин Svitozar. Тут ви зможете знайти широкий асортимент ювелірних виробів, від простих кілець до вишуканих брошок, які здивують вас свом дизайном та якістю.

На що потрібно звернути увагу при виборі прикрас?

  • Переконайтеся, що на виробі є проба, а також клеймо – тризуб.
  • На даний момент більшість срібних прикрас виготовляється зі срібла 925 проби, сплав якого містить 92,5% чистого срібла. Такі вироби досить довго не темніють. Не варто купувати прикраси нижчих проб – їх складно буде чистити.
  • Не купуйте прикраси в підозрілих місцях або на різних розпродажах, оскільки існує велика ймовірність обману. Для спокою і впевненості купуйте срібні вироби тільки в ювелірних магазинах.
  • Зверніть увагу на найдрібніші деталі, особливо на застібки. Вивчіть їх ретельно на наявність дефектів.

Як вибрати кільце

Купуючи кільце, враховуйте довжину ваших пальців. На довгих витончених пальцях красиво виглядатимуть великі широкі кільця і ​​кільця з великими каменями. Власницям коротких та повних пальчиків слід зупинитися на виборі тонкого кільця – воно візуально зменшить ширину ваших пальців.

Вибираємо браслет

Якщо у вас широкі зап’ястя, тонкий або вузький браслет буде виглядати негарно, тому купуйте широкий браслет або браслет з великими каменями. Переконайтеся, що він не сидить щільно на руці і не прилягає до шкіри. Власниці тонких зап’ясть можуть підкреслити крихкість і ніжність своїх рук вибором тоненького браслета.

Купуємо сережки

До вибору цього виду прикрас слід ставитися обережно, так як сережки акцентують увагу на формі вашого обличчя і кольорі очей. Вибирайте від зворотного: якщо у вас видовжене обличчя, вам підійдуть круглі і великі сережки, кругле – подовжені. Якщо ж у вас обличчя трикутної форми, можете підібрати сережки, які мають форму геометричних фігур.

При правильному виборі срібні прикраси прослужать довго і будуть відмінним доповненням вашої краси.

Якщо ви збираєтеся запропонувати коханій стати вашою дружиною, варто знати, як правильно вибрати кільце, адже багато жінок ставляться до цієї події і подарунку з особливим трепетом.

Наприклад, багато хто купує срібні прикраси замість золотих, також увагу привертають ювелірні вироби з синтетичними каменями, а не природними, оскільки вони дешевші.