Перші ознаки старості, які поступово з’являються на обличчі, можуть тільки пригнічувати і псувати настрій. Адже в душі будь-яка жінка залишається молодою, пустотливою і привабливою дівчиною. Однак реальність виявляється іншою. Пильно розглядаючи в дзеркалі своє обличчя, жінка з часом починає помічати сіточку зморшок, глибокі складки на лобі і біля куточків рота, тьмяність і в’ялість шкіри. І природне її бажання в такий момент – це, звичайно, протистояти такому фізіологічному процесу, як старіння. Але як це зробити? Невже єдиним виходом стає похід до пластичного хірурга? Виявляється, що ні. Можна і без операції домогтися приголомшливого ефекту омолодження. Для цього сьогодні існують численні салонні процедури, на які варто звернути свою увагу. Ознайомитись з ними, проконсультуватися, а також пройти курс омолодження ви можете в Virtus .

Що пропонують сьогодні салони краси?

Сьогодні косметологія розвивається в прискореному темпі і для представниць прекрасної статі розробляються всілякі процедури, здатні допомогти не тільки зберегти свіжий і квітучий вигляд, але й повернути час назад. Ви вже знайте про те, як проводити ліфтинг обличчя в домашніх умовах, ну а тепер поговоримо про найбільш ефективні і поширені салонні процедури:

  • Мезотерапія. Дозволяє за допомогою ін’єкцій забезпечити клітини і глибокі шари дерми активними речовинами, які забезпечують пружність і еластичність шкірної поверхні. При цьому поліпшується не тільки її колір, але і рельєф. Під час мезотерапії індивідуально підбирається комплекс інгредієнтів, які вводяться в підшкірно-жирову клітковину. Серед них часто присутні гіалуронова кислота, важливі амінокислоти і необхідні ферменти. Однак для отримання потрібного ефекту треба буде зробити кілька процедур. Плюс мезотерапії в тому, що вона не має вікових обмежень.
  • Біоревіталізація. Ця процедура теж має на увазі під собою введення під шкіру ін’єкцій. Але склад речовини, що вводиться при цьому повністю заснований на одному лише компоненті – гіалуроновій кислоті. Дієвість процедури полягає в тому, що іноді достатнього і разового її проходження для відчутного результату. А все тому, що обробляються не тільки проблемні ділянки, але вся поверхня обличчя. На сьогоднішній день біоревіталізація проводиться не тільки за допомогою ін’єкцій, а й за допомогою лазерного впливу.
  • Плазмоліфтінг. В основі процедури лежить введення під шкіру плазми, виділеної з власної крові. І така методика має неймовірний ефект. В організмі починають запускатися всі внутрішні механізми, що відповідають за комплексне омолодження. Шкіра стає еластичною, зморшки починають скорочуватися, вікова пігментація зникає. Великий плюс плазмоліфтінгу в тому, що власна плазма відторгається організмом і не провокує появу алергічних реакцій. А отриманий результат зберігається протягом 2 років.
  • 3D мезонитки. Ця косметична процедура основана на використанні голок з простягнутими в них 3D мезонитками. Вони глибоко проникають в дерму і створюють там своєрідний каркас для ослаблених тканин. І вже через півроку в цих ділянках, де були проколи, починають утворюватися сполучні волокна. Завдяки цьому на 2 роки можна буде забути про провисання щік, про утворення глибоких зморшок і носогубних складок. Причому деякі поліпшення можна буде помітити і відразу після проведення процедури. А ось сліди, залишені після введення голок, практично непомітні.
  • Контурна пластика. Допомагає моделювати риси обличчя, які схильні до зміни в силу віку. Технологія контурної пластики полягає в заповненні потрібних ділянок гелями-філлерами. Найчастіше вони вводяться в область біля губ, носа і очей. Склад гелю може відрізнятися і саме від цього і буде залежати результат самої процедури. Але потім, щоб підтримувати отриманий ефект, вдаватися до допомоги контурної пластики доведеться кожні півроку.
  • Лазерна шліфовка. Дозволяє домогтися повного оновлення поверхневого шару епідермісу. Під час процедури з обличчя стираються всі ороговілі клітини, пігментні плями і дрібні зморшки. При цьому під дією лазера відбувається масування глибоких шарів, тим самим стимулюючи внутрішнє вироблення еластину і колагену. А саме ці речовини і відповідають за молодість обличчя. Однак існує і один невеликий мінус такої процедури – після неї потрібен час на відновлення.
  • Лазерне фракційне омолодження. В основі такого впливу лежить промінь, розділений на кілька невеликих потоків. У підсумку вони працюють точково і цілеспрямовано, що призводить до неймовірного ефекту. При цьому глибокі шари дерми не будуть зачіпатися, а ось поверхня дійсно стає більш еластичною, пружною і молодою.
  • Фотоомолодження. Вважається однією з найперспективніших процедур. Під час її проведення шкіра обробляється світлом, з якого попередньо «відділяється» ультрафіолет. Внутрішні волокна колагену прогріваються і активізуються, створюючи міцний каркас і надаючи шкірі підтягаючого ефекту. І якщо пройдено цілий курс фотоомолодження, то зовнішній вигляд значно змінюється. В’яла шкіра підтягується, пори звужуються, тон поверхні світлішає, а зморшки істотно скорочуються.
  • Озонотерапія. Під час процедури мімічні м’язи насичуються корисною киснево-озоновою сумішшю. За рахунок цього в клітинах прискорюється обмін речовин, а в тканинах відбуваються позитивні зміни. І все це призводить до того, що шкіра наповнюється сяйвом і здоров’ям, а мімічні складки починають розгладжуватися.

І на закінчення

Сьогодні підтримувати молодість шкіри і боротися зі старінням можна без послуг пластичного хірурга. Для цього існують косметичні процедури різного впливу і напрямки. Їх вартість також істотно варіюється. Тому кожна жінка зможе знайти найбільш підходящий для себе метод омолодження, який не сильно вдарить по сімейному бюджету.